Futbol Stadyumunu Bekliyorlar

Muğla’nın en büyük ilçelerinden biri olan ve spor potansiyeli ile ilk sıralarda yer alan Milas, uzun bir süredir hem yeni yapılan Şehir Stadyumu’nun açılmasını hem de kapalı spor salonunun yeniden daha modern haliyle açılmasını bekliyor.

Futbol Stadyumunu Bekliyorlar
  • 07 February 2019, Thursday 11:25

80’li yıllarda Milas sporunun hizmetine giren, ancak günümüzde mevcut haliyle kullanılması sıkıntılı olan Milas Şehir Stadyumu’nun Şubat ayı içindeki açılma süresi, yüklenici firma ve mütahitten kaynaklanan eksiklikler nedeniyle bir süre daha ertelendiği, Milas kamuoyuna, Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından duyuruldu.

Özellikle futbol kulüplerinin Milas’ta oynamaları gereken lig maçlarını Milas’ın dışında farklı yerlerde ve sahalarda oynamalarının büyük sıkıntısını belirten spor kulüpleri, Milas Şehir Stadyumu’nun biran önce açılıp, sporun ve Milas’ın hizmetine girmelerini bekliyorlar.

Kapalı Spor Salonu Devre Dışı

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kapalı Spor Salonu’nun da mevcut haliyle Milas sporuna hizmet edememesi nedeniyle kapatılması ile, salon sporları ile uğraşan Milas spor kulüpleri, antrenman yapacak yer bulamadıklarından yakınıyorlar.

Uzun yıllardır yıkılması beklenen ancak bir türlü günümüze kadar yıkılmayan ve yenisi yapılamayan spor salonu ile ilgili bekleyişte Milas’ta sürüyor.

Henüz ne zaman ve nerede yeni bir spor salonun yapılacağı konusunda yetkililerden net bir bilginin Milas basınına ve spor kamuoyuna gelmemesi sonucunda, salon sporlarıyla uğraşan sporcular ve kulüplerde konu ile ilgili net açıklamaların yapılıp, Milas’a yakışır bir kapalı spor salonunun en kısa süre hizmete girmesini bekliyorlar.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık