Futbolun sihirbazları Bodrum’da buluştu

​​​​​​​Bodrum Veteranlar Futbol Takımı’nın organizasyonunda 20-21 Ağustos tarihlerinde Bodrum Şehir Stadyumu’nda düzenlenen Futbol Şöleni ile 3 takım sahada dostluk ve spor adına mücadele ettiler.

Futbolun sihirbazları Bodrum’da buluştu

Ev sahibi Bodrum Veteranları Bodrum’a konuk olarak gelen 39 Kırklareli Masterlerı ile Milasspor Masterlerını en iyi şekilde ağırlayarak güzel bir ev sahipliği gösterdiler.

Önce dostluk sonra futbol slagonuyla oynanan karşılaşmalarda, futbolu bırakmış eski futbolcular sahada tüm hünerlerini gösterdiler.

20 Ağustos Perşembe günü futbol şöleninin ilk maçında ev sahibi Bodrum Veteranları konuk takım 39 Kırklareli Masterlerını ağırladı.

Bodrum Veteranlar:1 39 Kırklareli Masterler:2

Bodrum Veteranlar Takımında özellikle Deniz Kibar ve Fatih Aslan’ın iyi mücadeleleri maça damgasını vurdu.

Ancak konuk takım 39 Kırklareli Masterlerı tecrübeli futbolcularıyla sahada daha iyi mücadele ettiler.

Müsabakayı Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar yönetti.

Maçın ilk golü konuk takımdan geldi. Gelişen Kırklareli atağında kornerden ortalanan topa Ercan ceza sahasında kafayı vurdu; bu golle Kırklareli 1-0 öne geçti.

Bu gole Bodrum, kazandığı penaltı atışı ile cevap verdi. Bodrum’da penaltı atışını Deniz Kibar kullandı. Deniz Kibar kaleci ile topu farklı köşelere attı ve skoru 1-1’e eşitledi. Maçın ikinci yarısı her iki takımın ataklarıyla geçti. Maçın sonlarına doğru bu kez konuk takım penaltı atışı kazandı. Topun başına ilk golün sahibi Ercan geçti. Güzel bir vuruşla topu fillerle buluşturdu ve maç Kırklareli Masterlerının 2-1 lik galibiyetiyle tamamlandı.

Milasspor Masterler:2 39 Kırklareli Masterler:2

Futbol Şölenin 21 Ağustos Cuma günü Bodrum Şehir Stadyumu’nda oynanan ikinci maçınd,a iki şampiyon takım sahaya çıktılar. Ege Bölgesi ve Antalya Şampiyonu Milasspor Masterlerı ile Trakya Şampiyonu 39 Kırklareli Masterler Takımının maçını Bodrum Veteranlar ve Milli Takım Antrenörü Selim Demirci yönetti.

Karşılaşmanın ilk yarısında, ilk dakikalarda daha atak oynayan konuk takım oldu. Milasspor bu ataklara yaptığı sağlı sollu ataklarla cevap verdi. Her iki takımın futbolcularının gayretli olması ve hırslarını sahaya yansıtmaları güzel bir karşılaşma izlememize neden oldu.

İlk yarının son dakikalarında Milasspor atağında kaleye gönderilen güzel ortayla Cüneyt Tanyeri kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sert vurdu ancak kaleci topu kurtardı. Oyuna geri dönen topa Ramazan Akkoyun vurdu ve Milasspor maçta 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Milasspor kalecisi Metin Pozlu tecrübesini konuşturunca net olarak en az 3-4 pozisyonda kalesini gole kapattı. Yaptığı başarılı kurtarışlarla maçı izleyenlerden büyük alkış alan Metin Pozlu, günün en başarılı ismiydi.

Maçın ikinci yarısında gelişen Kırklareli atağında savunmanın bir anlık hatasından faydalanan Tarık, kaleci Metin’in yanından 1-1 lik beraberliği sağlayan golü attı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı daha çok Milasspor’un geliştirdiği ataklarla geçti. Milasspor’un Masterler Milli Takım Oyuncusu Ramazan Akkoyun başarılı futboluyla takımını sırtlayan isim oldu. Milasspor atağında ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ramazan Akkoyun, takımı adına ikinci golü atarak skoru 2-1 yaptı. Maçın sonlarına doğru gelişen konuk takım Kırklareli atağında ceza sahası içersinde topun ele çarptığını belirten orta hakem penaltı kararı verdi.

Penaltı atışını Serkan kullandı ve skor yeniden 2-2 ile eşitlendi. Maçın kalan dakikalarında gol sesi gelmedi ve her iki takım sahadan beraberlikle ayrıldı.

Plaket Töreni

Karşılaşmanın sonunda Futbol Şöleni’nin Plaket Töreni düzenlendi.

Konuk takım 39 Kırklareli Masterler Takım Kaptanı Turgay Kaplan turnuvayı düzenleyen Bodrum Veteranlar Futbol takımı ve Milli Takım antrenörü Tanju Nayman’a Atatürk Albümü armağan ederek turnuva için teşekkür etti.

Bodrum Veteranlar Futbol Takımı Teknik Sorumluları Selim Demirci ve Tanju Nayman futbol şölenine katılan takımların teknik sorumlularına turnuvaya katılımlarından dolayı teşekkür plaketleri verdi.

Milasspor Masterler Futbol takımı adına Erkan İşli, Mehmet Kabak ve Fuat Turhan ve 39 Kırklareli Masterlerı Futbol takımı adına kaptan Turgay Kaplan teşekkür plaketlerini alan isimler oldular.

Turnuvaya hem basın mensubu hem de hakem olarak katılan ve destek veren Milas spor Muhabiri Hüseyin Açar’a da plaketini Bodrum Veteranlar Futbol takımı antrenörleri Selim Demirci ve Tanju Nayman verdi.

Plaket Töreni sonrasında yapılan konuşmalarda Bodrum Futbol Şöleni’nin dostluk ve spor adına önemli bir organizasyon olduğu belirtilerek, özlenen futbol yeniden sahalara tecrübeli futbolcular ve başarılı takımlarla geri döndü denildi.

Bodrum Veteranlar Futbol Takımı: Sebahattin Ergin, Murat Tün, Dinçer Çetin, Fatih Arslan, Sami Üre, Burak Avşar, Murat Odabaşı, Ahmet Erbey, Mehmet Şen, Hilmi Koşar, Deniz Kibar

Yedekler: Hanefi Sinan

39 Kırklareli Masterler Futbol Takımı: Erman Tutulmaz, Serkan Karakaya, Murat Baş, Turgay Kaplan, Yücel Derici, Halil İbrahim Koyuncu, Mustafa Kaplan, Murat Durdabak, Serkan Cihaz, Tarık Küçük, Ercan Üner

Milasspor Masterlar Futbol Takımı: Metin Pozlu, Güray Dıngıl, Coşkun Şenol, Mehmet Turgay, Hakan Ceylan, Ahmet Tanyeri, Cüneyt Tanyeri, Ramazan Akkoyun, Mustafa İçöz, Osman İskender, İlker Aysel

Yedekler: Mert Salbaş, Mehmet Zorlu, Gürkan Dündar, Özcan Alpgiray, Mustafa Demir, Fuat Beycur, Mahir, Turgay Arat.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık