Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gazetemize kutlama ziyareti…

Önceki gün kuruluşunun 47’nci yıldönümünü geride bırakarak 48’nci yıla adım atan gazetemize ilçemizdeki birçok kurum ve kuruluştan kutlama telefonları ve çiçekler ulaşırken, Milas Belediye Başkan Vekili M. Murat Yazar da gazetemize bizzat gelerek tebriklerini iletti.

Gazetemize kutlama ziyareti…

Şehir dışında olması nedeniyle telefonla arayarak kuruluş yıldönümümüzü kutlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, aynı zamanda Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte çiçek gönderme nezaketinde bulundu.

Tariş 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Müdiresi Elin Alpay da kooperatif yönetimi adına telefonla arayarak kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın ilçe dışında olması nedeniyle başkanlığa vekâlet eden M. Murat Yazar ise bizzat gazetemize gelerek kuruluş yıldönümümüzü kutladı. Başkan Vekili Yazar; “İsminiz gibi ‘Önder’ oldunuz. Milas haberlerine önderlik yapıyorsunuz. Doğru, tarafsız ve objektif olarak yaptığınız haberler için sizlere teşekkür ediyor, 47’nci kuruluş yılınızı kutluyorum” dedi.

Nazik ziyaret için Yazar’a teşekkür eden Önder Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni A. Coşkun Efendioğlu ise; “Ülkemizde yerel gazetelerin durumu ortada… Yaşanan ekonomik koşullar nedeniyle zor şartlar altında yayın hayatımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Ancak şartlar ne kadar ağır olursa olsun yayın hayatımıza devam edeceğiz. Bugüne kadarki yayın hayatımızda sadece gazete çıkartmayı değil çıkarttığımız o gazetenin kitlelere ulaşması ve okunmasını göz önünde tuttuk. Daha önce de olduğu gibi bundan sonra da Milas merkez ve tüm mahallelerindeki haberleri yayınlamak, doğru ve tarafsız şekilde yayın hayatımıza devam etmek istiyoruz” dedi.

1972 yılında yayın hayatına başlayan ve bu güne kadar aralıksız olarak Milas’ta yayın hayatını sürdüren Önder Gazetesine yapılan ziyaret, telefonla ya da sosyal medya üzerinden iletilen tebrik mesajları için Önder Gazetesi ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis