Gazetemizin köşe yazısı NTV'de konuşuldu

​​​​​​​Milas Önder Gazetesi Spor Muhabiri Sercan Ergin'in kaleme aldığı yazı, futbolcu Necati Ateş 'in konuk olduğu, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı isimli spor programında konuşuldu.

Gazetemizin köşe yazısı NTV'de konuşuldu
  • 07 September 2022, Wednesday 10:52

Milas Önder Gazetesi Spor Muhabiri Sercan Ergin'in, 3 Haziran'da yayınlanan ve futbolcu Necati Ateş'i konuk aldığı "50 yıl önceki futbolla şimdiki futbol arasında çok fark var (5)" başlıklı köşe yazısı, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı isimli programda konuşuldu.

Emek Ege'nin sunduğu programa katılan Necati Ateş, ilgili yazıyla karşılaştığında büyük şaşkınlık yaşadı.

Gazeteci Ergin, köşe yazısında oğlu Seray Ergin ile Narlıdere Esnafspor'da beraber futbola başlayan Necati Ateş'ten bahsederken, "İzmir’de ikamet ederken Necati Ateş’le Narlıdere semtinde aynı sokakta oturuyorduk. Necati Ateş’in aile bireyleri benim yakın dostlarımdı. Necati Ateş’le oğlum Ahmet Seray Ergin, futbola Narlıdere Esnafspor takımında başladılar. Sonra Altay Kulübü’nün altyapısında futbola devam ettiler. Necati Ateş ilk önce Altay altyapısında görev yaptı. Büyük futbolcu olmak için alt yapısında çok çalıştı, azmetti. Çok zor koşullarda bugünlere geldi. Necati Ateş ilk önce iyi bir sporcu oldu. Şimdi de iyi bir hoca adayı." ifadelerini kullanmıştı.

Futbolcu Ateş de, yayının devamında tecrübeli gazeteci Ergin için "Sercan Baba'ya buradan çok selamlar." dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık