Gelecek Partisi, MİTSO'ya geldi...

"SALGIN DÖNEMİNDE KÜÇÜK ESNAFLARIN DESTEKLENMESİ GEREKİYOR"

Gelecek Partisi, MİTSO'ya geldi...
  • 17 December 2020, Thursday 9:34

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi'nin Milas ilçe başkanlığına atanan Murat Sodra ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek partilerinin amaçlarını ve hedeflerini anlattılar. 

Gelecek Partisi'nin Milas İlçe Başkanlığına atanan Murat Sodra, Başkan Yardımcısı Mehmet Seçer, Kadın Kolları Başkanı Şengül Bakkal, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Beyza Şen, Sosyal İlişkiler Sorumlusu Burhan Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyesi Okay Bakkal'dan oluşan Gelecek Partisi Milas İlçe Yönetimi MİTSO'yu ziyaret ederek çalışmalarını ve hedeflerini anlattılar. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in konuk ettiği Gelecek Partililer, pandemi sürecinde zor durumda kalan başta mahalle bakkalları olmak üzere küçük esnafın da sorunlarına sahip çıkacaklarını ifade ederek ilçe yönetim kurulu olarak Milas'taki hedeflerinin ilk 50 gün içinde 500 üyeye ulaşmak olduğunu da belirttiler..

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, aynı zamanda Odanın meclis üyesi olan Murat Sodra ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına başarılar diledi ve MİTSO'nun çalışmalarını anlattı. Milas'ın ve Milas ürünlerinin marka değerine sahip çıktıklarını ve  tanıtımı için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Reşit Özer, pandemi sürecinde üyelerinin ve esnafların da sorunlarına değinerek "Bu salgın sürecini hep birlikte aşabiliriz. Özellikle küçük esnafların desteklenmesi gerekiyor. Biz de bu konudaki taleplerimizi TOBB'a iletiyoruz. Odalar ve borsalar olarak TOBB'a ilettiğimiz taleplerimiz TOBB tarafından ilgili Bakanlıklara sunuluyor. Bu şekilde pek çok destek paketi çıktı ve kamu alacakları konusunda yapılandırmalar geçekleşti" diye konuştu.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de, Odanın bir meclis üyesinin ilçe başkanlığına atanmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek "Oda Meclisimizde şimdi iki partinin iki ilçe başkanı oldu. Ayrıca partilerin yönetim kurullarında görev alan meclis üyelerimiz var. Bu, bizim sesimizi duyurmamızda, taleplerimizi yetkili makamlara iletmemizde Odamızı daha güçlü hale getiriyor" dedi ve başarılar diledi.

 

           

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık