“Genç ve dinamik bir takım kurduk”

2021-2022 Voleybol sezonunda Türkiye Birinci Voleybol Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan, Teknik Sorumluluğunu Hüseyin Düzceler’in yaptığı Milas Belediyesi Erkek Voleybol Takımı 9 Ekim 2021 tarihinde başlayacak lig için hazırlıklarını Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde sürdürüyor.

“Genç ve dinamik bir takım kurduk”
  • 24 September 2021, Friday 10:40

Geçtiğimiz hafta içersinde Balıkesir Bigadiç’te yapılan 4 takımın katıldığı lige hazırlık turnuvasında yer alan ilçemiz takımı, buradaki maçları tamamlayarak ilçemize döndü.

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Hüseyin Düzceler gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar’a, yeni sezon hazırlıkları ve Bigadiçte’ki turnuva ile ilgili bilgiler vererek “Genç ve dinamik bir kadro ile Lige başlıyoruz” dedi. Kadrolarına 1998 doğumlu 23 yaşındaki pasör çaprazı İranlı Ali Reza Abalooch’ın katıldığını vurgulayan Teknik Sorumlu Hüseyin Düzceler, takımın en tecrübeli sporcusunun takım kaptanları Celil Yavuz olduğunu belirtti.

Teknik Sorumlu Hüseyin Düzceler’in açıklaması;

“2021-2022 sezonu için yeni bir takım oluşturduk. Genç arkadaşlardan oluşan bir takımımız var. Kadromuzun en tecrübeli sporcusu pasörümüz ve takım kaptanımız Celil Yavuz’dur.

26 Ağustos’tan buyana lige hazırlık antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Balıkesir Bigadiç’te katıldığımız turnuva hem benim hem de sporcularımın adına oldukça faydalı oldu diyebilirim. Turnuvada takımımızın bugüne kadar yaptığı çalışmaları görmek adına önemli bir turnuva olduğunu söyleyebilirim.

Turnuvada aldığımız skorların önemli olmadığını söylemek isterim. Önemli olan takımımızın maç içerisindeki uyumu ve birlikteliğidir. Biz, lig öncesi katıldığımız bu ilk lige hazırlık turnuvasında takım olarak saha içersinde neleri yapabiliyoruz ya da neleri yapamadık, tüm bunları değerlendirmek adına turnuvanın bizim yönümüzden güzel geçtiğini söyleyebilirim.

Ligin başlamasına 15 gün var, bu sürede yine bir turnuvada yer alacağız sanıyorum. Alanya’da 5 takımın katılacağı bir turnuvada mücadele edeceğiz. Aydın Belediyesi ile bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz, tabi bu konuda yöneticilerimizin de kararları önemlidir.

Bigadiç’te 3 maçta da iyi oynadığımızı düşünüyorum, rakibimizle başa baş mücadele ettiğimizi sanıyorum, önemli olan da zaten önce iyi mücadele sonrasında da başarılı skorlar almaktır.

Her geçen gün takımımız daha iyi oluyor, olumlu bir yoldayız, maçlar hatalar yüzünden kaybedilir. Biz de Bigadiç turnuvasında bazı hatalar yaptık ve bunları telafi edemedik, ancak dediğim gibi bu hatalarımızı görmek adına bu tür turnuvalara katılıyoruz.

Ligde şampiyon olacağız diye bir söz verme durumumuz yok, takımımız çok genç bir ekip. Ancak ligde diğer takımlar ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız.

Hüseyin Açar- Hocam, Milas Belediyesi Voleybol Takımı Birinci Lig’de 3 sezondur son derece başarılı müsabakalar oynadı ve Efeler Ligi yolunda play off maçlarına katıldı. Siz, kulübümüzle anlaşmadan önce mutlaka bu süreci takip etmişinizdir.

Bu anlamda Milaslı voleybol severler sahada bu başarıyı elde edecek bir takım görebilecekleri mi?

Hüseyin Düzceler- Elbette, Milas Belediyespor’un voleybol ligindeki mücadelesini biliyorum. Ancak o dönemlerin lig takımlarıyla şimdiki dönemin lig takımları arasında büyük fark var; özellikle genç bir takım olduğumuzu voleybolseverler göreceklerdir.

Genç bir takımız diye ligde mücadelemiz zayıf olacaktır düşüncesi taraftarlarımızda oluşmasın, Milas Belediyespor Voleybol Takımı ligde en iyi şekilde rakipleriyle mücadele edecektir.

Ben, sporcularımıza inanıyor ve güveniyorum. Lig maçları başladığında taraftarlarımız da bu takımı göreceklerdir.

Hüseyin Açar- Voleybolseverlere, Milaslı taraftarlarımıza lig öncesi mesajınız nedir?

Hüseyin Düzceler- Milaslı voleybolseverler, taraftarlarımız bizleri maçlarda yalnız bırakmasınlar; çok keyifli maçlar izleyeceklerini düşünüyorum. Takımımızı desteklemek için maçlarımızı izlemeye gelsinler.

İnşallah ligler seyircili oynanır çünkü seyircisiz oynanan maçın çok keyfi olmuyor, sporcular tribünlerden kendilerini destekleyen ve alkışlayan taraftarları görmek isterler.

Hüseyin Açar- Son olarak söyleşiyi bitirmeden önce neler söylemek istersiniz?

Hüseyin Düzceler- Bir kez daha söylüyorum, lig için çok genç ama iyi bir takım oluşturduk. Milas’ı ve kulübümüzü yer aldığımız ligde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sahaya iyi mücadele ve galibiyet için çıkacağız ve tek beklentimiz taraftarlarımızın tribünleri doldurup maç tamamlanıncaya kadar bizi en iyi şekilde desteklemesidir.

Ben, bu söyleşi için önce size teşekkür ediyorum, sonrasında da Milaslı voleybolseverlere  şimdiden hem sporcularım adına hem de kendi adıma bize verecekleri destekler için teşekkür ediyorum..

Herkese selamlar ve sevgiler…

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık