Genç ve yıldız kızlar voleybol takımları antren maçı yaptı

​​​​​​​Türkiye şampiyonalarında Milas’ı temsil eden Milas Belediyesi genç ve yıldız kızlar voleybol takımları ile İzmir Dalton Koleji Spor Kulübü’nün genç ve yıldız kızlar voleybol takımları antrenman maçında karşı karşıya geldi.

Genç ve yıldız kızlar voleybol takımları antren maçı yaptı

2023-2024 sezonunu başlamadan önce hazırlık çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi Spor Kulübü voleybol takımları, 2 Eylül Cumartesi günü, Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde İzmir Dalton Koleji voleybol takımlarını ağırladı. Genç ve yıldız kızlar kategorilerinde oynanan zevkli antrenman maçları sonunda Milas Belediyesi genç ve yıldız kızlar voleybol takımı, gençler kategorisinde güzel bir oyunla müsabakayı 3-0 kazanırken, yıldızlar kategorisinde ise İzmir Dalton Koleji Spor Kulübü kızları 3-0 kazandı.

Antrenörlüklerini deneyimli voleybol hocaları Eşref Mete ile Ünsal Çelik'in yaptığı Milas Belediyesi genç ve yıldız kızlar voleybol takımı lige hazırlık anlamında, İzmir Dalton Koleji Spor Kulübü’nün genç ve yıldız kızlar voleybol takımıyla antrenman maçı yaptı. Maçın hakemliğini ise Eşref Mete'nin yaptığı karşılaşma centilmenlik içerisinde tamamlandı.

Milas Belediyesi Genç Kızlar, ilk seti 25-21, ikinci seti yine aynı sonuçla 25-21 kazanırken, son seti de 15-5 alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Genç kızlar maçı ardından sahaya çıkan yıldız kızlarda ise İzmir ekibi,  ilk seti 25-24, ikinci seti de 25-18 alarak, maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Centilmenlik içerisinde tamamlanan maç sonunda her iki takımın sporcuları birbirlerini kutladı.

İzmir Dalton Koleji voleybol takımları antrenörü Esra Balıkçıoğlu, “Küçük, Yıldız ve Genç voleybol takımlarımız çok keyifli geçen 3 kamp gününü geride bıraktı. Bodrum’da organize edilen tatil tadında, aynı zamanda da voleybola dair her şeyi deneyimleyen kulübümüz sporcularına ve antrenörlerimize yeni sezonda başarılar diliyoruz. Kulübümüze ev sahipliği yapan, Milas Belediye Spor Kulübü’ne, Bodrum Doğuş Spor Kulübü’ne ve Bodrum İhtisas Spor Kulübü’ne, değerli sporcularına ve antrenörlerine çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Her iki takım antrenörleri ise 2023 -2024 sezonunda, birbirine başarılı bir yıl dilerken; "Bugün kazanan voleybol ve dostluk oldu" dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık