Gençler, ‘Gençlik Konseri’ ile coştu…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Gençler, ‘Gençlik Konseri’ ile coştu…

Milas Belediyesi Evlendirme Salonunda düzenlenen ve saat 21.00’da başlayan etkinliğin sunumunu Ezgi Dönmez yaparken, gecenin başlangıç konuşmasını MİFAD Başkanı Mustafa Emekli yaptı. Geceye katılan ve önemli bölümünü gençlerin oluşturduğu konuklara ‘Hoş geldiniz’ diyen Başkan Emekli, böyle bir organizasyonu düzenlemekten duydukları mutluluğu ifade ettikten sonra, bu tür organizasyonları bundan sonra da sürdürmek niyetinde olduklarını söyledi ve gecenin sponsorları Milas Belediyesi ve Milena Kafkafe’ye teşekkür etti.

Salonu dolduran gençlerin ayakta izlediği konserde sahne alan ilk grup, Siyah (Akustik) oldu. Vokalde Umut Barış Cura, Gitarda Umut Tahir Işık, Piyano ve vokalde Aslı Kurnaz, Vokalde Alina Akar, Bas Gitarda Beşar Avadi, Kahonda Göktuğ Uçak’tan oluşan Siyah (Akustik) grubu seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyenleri Rock gecesinin etkisi altına almayı başardı.

İkinci olarak sahne alan Koğuş Grubu, Solo gitarda Arda Özcan, Ritim gitarda Boray Durmaz, Davulda Göktuğ Uçak, Basgitarda Nil Tüzel, solistleri Baran Yavaş eşliğinde Akustik müziklerle başlayan geceye hız kattılar.

Sırasıyla vokalde Dilara Güler, Ritim Gitarda M.Ali Özen, Solo gitarda Hasan Utku Toğuç, Davulda Berke Deniz Akpınar, Bas’ta Umut Tahir Işık ile Mavi grubu, gecenin son bölümünde ise yine Vokalde Umut Barış Cura, Gitarda Umut Tahir Işık, Piyano ve vokalde Aslı Kurnaz, Vokalde Alina Akar, Bas’ta Beşar Avadi, Kahonda Göktuğ Uçak’tan oluşan Siyah grubu, bu kez söyledikleri birbirinden hareketli Rock parçalarla, büyük bir coşkuyla konseri takip eden gençleri mest etmeyi başardılar.

Müzik dolu gece, izleyicilerin sahneye çıkan gruplara tempo tutarak eşlik etmeleriyle bir şölene dönüşürken, gecenin sonunda konseri izleyenler büyük bir memnuniyet ve yüzlerinde hafif bir tebessümle salondan ayrıldılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık