Gençlerimizden ‘vicdanlı’ davranış …

Adem KANKAYNAR -

Gençlerimizden ‘vicdanlı’ davranış …

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Demir’in de katıldığı etkinlikle, Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattığı yardım kampanyasında toplanan giysiler, koliler halinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Feriştah Mumcu, Fırat Dinç, Hasan Uysal ve Ferit Kanar tarafından, kış mevsiminin gelmesiyle başlatılan ‘giysi kampanyası’ sonuçlandı ve toplanan giysiler kolilerle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Feriştah Mumcu, Fırat Dinç, Hasan Uysal, Ferit Kanar, projeye ilk olarak mahalle muhtarlarını ziyaret edip yardıma muhtaç vatandaşların isimlerini ve adreslerini alarak kampanya çalışmasını başlattılar ve ihtiyaç sahiplerini belirledikten sonra ilçemizdeki diğer okulları gezerek öğrenci arkadaşlarından evlerinde kullanmadıkları giysilerini bağışlamalarını istediler.

Bu çağrı ile birlikte 40 - 45 koli giyim eşyası toplayan öğrenciler, Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne kurdukları çamaşır makinası ile kıyafetleri yıkayıp kuruttuktan sonra ütüsünü yaptılar ve toplanan kıyafetler kolilenerek hazır hale getirildi.

Hazırlanan koliler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Demir’in katılımıyla arabaya yüklendi ve ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Proje ile ilgili açıklama yapan Feriştah Mumcu; “Milas Lisesi kadar Milas insanı da benim için çok önemli, olgun vicdanımız ve davranışlarımız çocukken daha iyi düşünebildiğimizi ve empati kurup insanları daha iyi anlayabildiğimizi düşünüyorum. Bunun için de böyle bir proje yapmamız gerekiyordu. Projede bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık