Gençlik Haftası buruk başladı

​​​​​​​Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covit 19 salgın hastalığı nedeniyle bu hafta kutlanması gereken 15 Mayıs Gençlik Haftası Spor etkinlikleri sadece çelenk koyma töreni ile yapıldı.

Gençlik Haftası buruk başladı

19 Mayıs 1919 Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı içersinde yer alan 15 Mayıs Gençlik Haftası sportif etkinlikleri bu sene salgın hastalık nedeniyle yapılamıyor.

 Atatürk Anıtına Çelenk Koydular

15 Mayıs Cuma günü sabah saat 10.00 da başlayan Gençlik Haftası etkinlikleri Atapark’ta Atatürk Anıtı önünde Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Atatürk Anıtına Çelenk koyma töreni ile başladı.

Milas Gürel Lök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Filiz Beycur’un sunumuyla başlayan Çelenk koyma töreninde Milas Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ali Çakır’ın eşliğinde Saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı söylendi.

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Çelengi Atatürk Anıtına Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir tarafından konuldu.

Törene Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü İlçe Koordinatörü Durmuş Tayfun Uslu, Milas Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Serkan Acarsoy, Milas Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Türker Yurtsever ve kurum çalışanları katıldılar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık