Gezgin: “Baharlı halkı adına Başkanımız Muhammet Tokat’a teşekkür ediyorum.”

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte, CHP İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyareti esnasın Baharlı mahalle halkı adına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Gezgin: “Baharlı halkı adına Başkanımız Muhammet Tokat’a teşekkür ediyorum.”

Kendisinin de Baharlı mahallesi sakini olduğunu belirten Ali İhsan Gezgin; “Başkanımız Baharlı mahallemize çok büyük yatırımlar gerçekleştirdi. Bize bu yarımların yapılacağına dair söz vermişti ve verdiği sözden daha fazlasını yaptı. Kendisiyle ikili ilişkilerimiz  her zaman iyi oldu, Milas Süt Birliği olarak da bizlerin hep arkasında durdu” dedi
Ortak akıl zihniyetiyle birlikte yürüyeceğiz
“Ali İhsan Gezgin başkanımızla, bir sivil toplum örgütünün başkanı olarak, toplumun kanaat önderi olarak, her zaman kendisiyle istişare içerisinde olduk. Birbirimizden yararlandığımız, Milas’a katkısı olan bir başkandır” diyen Milas Belediye Başkanı Tokat, “Herkes belli bir görevi temsil ediyor, herkesin bir misyonu var. İnşallah temiz duygular ve ortak akıl zihniyetiyle bundan sonraki süreçte de birlikte yürümeye devam edeceğiz“ dedi.
Bu yatırımları yapmak için Baharlı mahalle muhtarı ve halkına 31 Mart seçimleri öncesinde söz verdiğini belirten Başkan Tokat, ”Öncelikle ben Baharlı halkına  teşekkür ediyor, herkese örnek gösteriyorum. Şu anda Baharlı mahallemize güzel hizmetler yapıyoruz. Söz verdiğimiz zamanlarda yapamamıştık, seçim öncesi yetişemedik. Buna rağmen Baharlı seçimlerde bize çok büyük destek verdi. Baharlı halkının bize güvenmesi ve bu yatırımlar için beklemesi takdire şayan bir duruş. Bu anlamda vermiş olduğumuz sözü tutmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu anlayışla diğer mahallelerimizde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık