Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Göcek Tüneline zam geldi, CHP’li Alban isyan etti

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, dün itibariyle Göcek Tüneli’ne yapılan zamları eleştirdi. Alban, “Acilen kamulaştırılması gereken Göcek Tüneli’ne zam üstüne zam yapılıyor.

Göcek Tüneline zam geldi, CHP’li Alban isyan etti
  • 22 January 2020, Wednesday 12:21

Dün itibariyle Geçiş ücretleri birinci sınıf araçlar (otomobil) için 7 liradan 9 liraya, ikinci sınıf araçlar için (kamyonet) 10 liradan 15 liraya, üçüncü sınıf araçlar (dingilli kamyon) için 14 liradan 20 liraya, dördüncü sınıf araçlar (TIR) için 22 liradan 30 liraya çıkartıldı. Motosiklet 3 TL oldu. Yeni soygun fiyatları bu şekilde. Cebinde parayla tünele giren vatandaş, tünelden parası gasp edilmiş olarak çıkıyor. AKP iktidarı tünelin içinde halkın soyulmasına sessiz kalmaya devam etmektedir” dedi. 
AKP’nin her seçim döneminde Göcek Tüneli’nin ücretsiz olacağı sözünü verdiğini fakat her vaatlerinde olduğu gibi bunun da yerine getirilmediği belirten Alban, “bu soygun düzeninin CHP iktidarı döneminde biteceğini” ifade etti.  
Gelir adaletsizliğinin gün geçtikçe arttığını vurgulayan Alban, bunun yanı sıra halkın, özel sektöre yaptırılan yol ve köprülerin parasını cebinden verdiğini kaydetti. Alban, “Göcek Tüneli ibretlik bir tüneldir. Devlet özel sektöre tünel açtırıp, bu tüneli işlettirecekse neden vergi topluyor. İktidar partisi AKP vergi topluyor, topladığı vergiyle halka değil yandaşa hizmet ediyor” dedi. 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık