Göksel Billur adaylığını açıkladı

21 Mart’ta gerçekleştirilecek CHP Muğla İl Gençlik Kolları kongresinde Milaslı Göksel Billur adaylığını açıkladı.

Göksel Billur adaylığını açıkladı

 

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Gençlik Kolları, 21 Mart’ta sandık başına gidiyor. Bir süredir CHP İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Milaslı Bekir Perçin’in görev süresi, kongre ile sona erecek. 
CHP İl Gençlik Kolları kongresine eski Milas Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur aday oldu. Billur, cuma günü saat 17.00’de CHP Muğla İl Başkanlığı’nda adaylığını açıkladı. Adaylık açıklamasına CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban ve Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin ile çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı. 
Konuşmasının başında salondakileri selamlayan Göksel Billur,  “Cumhuriyete gönül veren, demokrasiye inanan, bizlerle birlikle hak, hukuk, adalet mücadelesi veren, çağdaş bir Türkiye yolunda beraber yürüdüğümüz genç yoldaşlarım, deneyimleriyle yolumuza ışık tutan değerli parti büyüklerim ve değerli basın mensupları; sizleri en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” dedi. Billur, İdlib’de şehit olan askerlerimizi de andı.
“Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkeleri doğrultusunda yaşayan gençler olarak; bilimin ışığında, “önce insan” diyen sol ve sosyal demokrat değerler ile partimize ve toplumumuza hizmet etmek için bir yola çıkmış bulunuyoruz. Bizler umut dolu bir gelecek hayalini kuruyoruz. Bu geleceğe ulaşmak için üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Kararlılıkla aydınlık yarınlara ulaşmak için yorulmadan yürümeye devam edeceğiz. Eşitliğin, özgürlüğün, adaletin temelleri üzerine kurulu, gelecek kaygısının olmadığı, kadın cinayetlerinin yaşanmadığı, şiddetin kabul görecek bahanelere sığdırılmadığı, işsizliğin, açlığın, yoksulluğun ortadan kalktığı aydınlık bir Türkiye için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
Projelerini de açıklayan Billur, sosyal ve siyasal projelerle güçlü bir gençlik örgütlenmesi kuracaklarını, 13 ilçede omuz omuza mücadele vereceklerini, üniversite ve Halk-Lis çalışmalarına önem verileceğini ve eğitim projeleri gibi birçok çalışma yapacaklarını söyledi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık