‘Gülibrişim Caddesi’ne müdahale şart!…

ÖNDER Haber -

‘Gülibrişim Caddesi’ne müdahale şart!…

Her geçen gün büyüyen-gelişen ilçemiz yeni yeni yerleşim yerleri ve yatırımlarla da dikkat çekiyor… Daha önceleri de zaman zaman gündeme getirdiğimiz, yatırımların yoğunlaştığı bir bölgedeki görüntüler halâ içler acısı…

Bir dönem oto galerilerinin ve hurdacıların yeni mekanı olarak belirlenen Emek Mahallesi Gülibrişim Caddesi ‘kötü görüntü’ kaderinden bir türlü kurtulamıyor. Milas – Bodrum karayoluna bağlantılı olan ve uzun yıllardan beri moloz sahası olarak da kullanılan Gülibrişim Caddesi, git gide daha da kötü hale geliyor.

Öğrenci yurdu ve özel okulun olduğu, kampüs alanı ve yeni hastane binasının da yapılacağı bölgeye ulaşımı sağlayan yolu kullanan vatandaşlar yetkililere seslenerek, “Yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar göz önünde bulundurulduğunda bu yolun daha da düzenli hale getirilmesi gerekirken, her geçen gün daha da kötü hal alıyor. Yıllardan beri bölgeye dökülen molozlar birçok yerde çukurları doldurdu ve artık yola taşmaya başladı. Bölgedeki tek çalışma ise ‘uyarı levhaları’ndan ibaret. Gülibrişim Caddesi’nde her türlü atık bulunuyor. Moloz döküm sahası bile demek artık yanlış olur. Yoldaki yoğunluk artık araç trafiğinden ibaret değil. Bölgede yeni yapılan yurt binası ve özel okula gidip gelen öğrenciler ve eğitimciler tarafından da kullanılan bu yola bir an önce müdahale edilip iyileştirilmesi, yeniden düzenlenmesi gerekiyor” diyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık