Güllük Hermiyas Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri

Güllük Hermiyas Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri

2022-2O23 sezonu Muğla Mahalli 2. amatör kümede ilk kez bu sezon yer alan Güllük Hermiyas Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşmaktadır; Kulüp Başkanı Volkan Kurt, Mete Peker, Ali Polat, Ekrem Balkaş  Emrecan Bilgiç.

Milas Hermiyas Spor Kulübü Başkanı Volkan Kurt kimdir?

16 yaşında iken Milas Spor Türkiye 3.cü liginde yer alırken profesyonel ligde amatör futbol oynayan daha sonra Marmaris Spor takımına transfer olan Siyah-Beyazlı ekipte futbol oynarken 18 yaşında profesyonel olan, askere gidinceye kadar bu ligde futbol oynayan, döndükten sonra amatör ligde Milas Spor, Muğla  PTT Spor, Bodrum Turgutreis Spor ve Güllük Spor  takımında yer alan, futbolu bıraktıktan sonra Güllük mahallesinde ticarete atılan, Muğla futbolunun tanınmış spor adamlarındandır.

İş Adamı Volkan Kurt, yakın çevresindeki arkadaşlarıyla birlikte yaz ayında Hermiyas Spor Kulübü’nü kurarak Güllük’lü gençlere hizmet vermeye başladı.

Her zaman sporcunun yanında olan genç sporculara kalemiyle hizmet veren Milas Önder Gazetesi olarak 2022-2023 sezonunda Mahalli İkinci Amatör kümede ilk kez yer alan Güllük Hermiyas Spor Kulübü’ne ikinci amatör kümede başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık