Güllük Turizm Derneği genel kurulu yapıldı

Gülçin ERŞEN -

Güllük Turizm Derneği genel kurulu yapıldı

Güllük Turizmini Geliştirme ve Çevre Koruma Derneği’nin genel kurulu, yaklaşık 30 üyenin katılımıyla 24 Mart 2018 Cumartesi günü yapıldı.

1989 yılında kurulan derneğin yıllardır başkanlığını yürüten Selçuk Orkun, artık aday olmak istememesine karşın, üyelerin yoğun isteğiyle yine aday oldu ve başkan seçildi.

Önceki dönem Başkan Yardımcısı olan Gülçin Erşen, Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi Başkanı olması nedeniyle, yönetimde görev almayacağını belirtti, ancak denetim kurulunda görev aldı.

Yönetim kuruluna 5 asil 5 yedek üyenin ve denetim kurulu üyelerinin seçildiği genel kurul sonrası toplanan yönetim kurulunda yapılan görev dağılımıyla; Sıttık Selçuk Orkun Başkan, Nurittin Erdoğan Başkan Yardımcısı, Yasemin Komutekin Muhasip üye, Sabiha Daştemir Sosyal Etkinliklerden (Sokak hayvanları ve Güllük hayvan barınağı) Sorumlu üye ve Füsun Başarslan üye olarak belirlendi.

Yeni dönemle ilgili bir açıklama yaparak, Muğla’nın da ‘büyükşehir edilmesi’yle birlikte kapatılan belde belediyeleri arasında Güllük’ün de olduğuna dikkat çeken Güllük Turizmini Geliştirme ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Selçuk Orkun, Güllük’e gereken önemin verilmediğini, bütün üyelerin elbirliği ile derneğe ve Güllük’e katkı koyacak projeler üretmesi, çalışmalar yapması gerektiğini söyledi.

Dernek bürosunu geçen yönetim döneminden başlayarak, Gülçin Erşen’in girişimleriyle Milas Kent Konseyi Güllük Mahalle Meclisi ile ortaklaşa kullandıklarını söyleyen Orkun, “Hepimiz Güllük için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra daha iyi işbirliği içinde olmalıyız” dedi.

(28 Mart 2018 / Güllük)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık