“Haberin gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır”

​Harita Mühendisi Recep Taban, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan bir haberle ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, haberin gerçekle hiçbir ilgisinin bulunmadığına dikkat çekip “gazete ve haberi yapan şahıs hakkında gerekli olan yasal işlemleri yapacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi.

“Haberin gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır”

Harita Mühendisi Recep Taban, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan bir haberle ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, haberin gerçekle hiçbir ilgisinin bulunmadığına dikkat çekip “gazete ve haberi yapan şahıs hakkında gerekli olan yasal işlemleri yapacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi.

Recep Taban’ın, konuyla ilgili açıklaması şöyle:

08.03.2016 tarihli Doğuş gazetesinde, “Kaymakam Bey, Harita Mühendisi Recep Taban’a (Volkan Mühendislik) kaç lira ödediniz? Yeni yapılacak hastanenin ölçüm yeri için kaç lira daha ödeyeceksiniz? Bu bir suç duyurusudur. Cumhuriyet Savcılarımızın dikkatine” başlıklı yazının doğrudan şahsımı ve şirketimi hedef almış olması ve bu gazeteye yapılacak tekziplerin sonuç vermeyeceğine olan inancım nedeniyle kamuoyuna gerçeği anlatmak üzere bu basın açıklaması yapılma gereği doğmuştur.

Malum gazetenin başlığında yeralan devlet bürokratlarını ve devlet kurumlarını, ayrıca şahsımı ve sahip olduğum şirketi zan altında bırakan bu haberin gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Devlet kurumlarının tüm kayıtları açık ve resmidir. Haberde yer aldığı şekilde şahsım ve  şirketim olan Volkan Mühendislik tarafından 10 adet her biri 32.000 TL. değerinde olan fatura kesildiği ve bu faturalar karşılığı 320.000,00 TL. ücret ödendiği ve halen ödemelerin devam edeceği iddiası tamamen hayal ürünüdür.

Malum gazetede yazılan fatura bedellerinin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. Sahip olduğum şirket tarafından verilen haberde yeralan hizmetler kamu yararı düşünülerek bir kısmı bedelsiz bir kısmı cüz’i bedeller karşılığı yapılmış olup, şirketimin ve şahsımın kamuoyundan gizleyeceği hiçbir faaliyetimiz ve hizmet bedeli tahsilatımız bulunmamaktadır.

Ayrıca haberde ileri sürüldüğü gibi ne şahsım ne de şirketim aleyhine yargılaması tamamlanan veya devam eden usulsüzlük ve sahtecilik yapıldığı iddiası ile açılan tek bir dava dahi bulunmamaktadır.

Malum gazete tarafından yapılan bu asparagas haber ile ilçemizin en üst düzeyinde görev yapan bürokratlar, şahsım suçlanarak sahip olduğum şirketin ticari itibarı zedelenmeye çalışılmaktadır.

Bu nedenlerle, haberde geçen ve ileri sürülen iddiaların tamamen asılsız bulunduğunu gazete ve haberi yapan şahıs hakkında gerekli olan yasal işlemleri yapacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık