Hafriyat kamyonu Menekşe Algan'ı hayattan kopardı

Hafriyat kamyonunu ile iki çocuk annesi motosikletli Menekşe Algan'a çarparak ölümüne neden olan sürücü T.S. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hafriyat kamyonu Menekşe Algan'ı hayattan kopardı
  • 16 October 2023, Monday 10:31

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Akçaalan Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde motosikleti ile tarlaya giderken hafriyat kamyonu çarparak ölümüne neden olan evli iki çocuk 4 torun sahibi 64 yaşındaki Menekşe Algan'ın cenazesi dün yaşadığı Akçaalan Mahallesi'nde toprağa verildi. Menekşe Algan'ın CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Engin Başol’ın kayınvalidesi, Pınarlıbelen Mahalle Muhtarı Abdullah Başol'un akrabası olduğu belirtildi. Başol ve Algan ailelerinin bu ani ölüm karşısında acı ve üzüntü içerisinde olduğu belirtildi.

Hafriyat kamyonu sürücüsü T.S. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Hafriyat kamyonu faciası, motosikletteki 2 çocuk annesi yaşamını yitirdi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akçaalan Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde 14 Ekim Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında T.S’nin kullandığı 48 AIC 381 plakalı hafriyat kamyonu, sollama yaptığı evli ve iki çocuk annesi Menekşe Algan’ın kullandığı 48 VG 920 plakalı motosiklete çarptı. Motosikletten düşen Algan hafriyat kamyonunun tekerlekli altında kalarak feci şekilde yaşamını yitirdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.  Sağlık ekipleri Menekşe Algan'ın yaşamını yitirdiğini belirlendi. Algan'ın cenazesi olay yeri ve çevresinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık