Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Haftasonu sokağa çıkmak yasak!

Geçtiğimiz haftasonu uygulanan sokağa çıkma yasağı, bu hafta sonunda da uygulanacak. Bugün gece 23.59’da başlayacak olan yasak, Pazar akşamı 23.59’da sona erecek.

Haftasonu sokağa çıkmak yasak!

14 Nisan günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan sokağa çıkma yasağı 2 gün sürecek. 17 Nisan gecesi 23.59’da başlayacak olan yasak, Pazar günü 23.59’da sona erecek. Geçtiğimiz hafta uygulanan sokağa çıkma yasağının 2 saat öncesinden duyurulması, vatandaşların paniğine sebep olmuştu. Çok sayıda vatandaş, yasağın uzatılabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak fırın ve marketlere akın etmişti. Hükümet, benzer görüntülerin oluşmaması amacıyla yasağı bu kez 4 gün öncesinden duyurdu. Vatandaşların alışverişlerini son güne bırakmaması istendi.
Öte yandan sosyal medyada yayılan ‘hafta içi yasağı’ konusunda İçişleri Bakanlığı bir açıklama yaptı. Açıklamada, Bugün bir kısım sosyal medya hesaplarından İçişleri Bakanlığınca önümüzdeki hafta 23-24-25-26 Nisan ve 01-02-03 Mayıs tarihleri için sokağa çıkma yasağı uygulanacağına ilişkin iddialarda bulunulmuştur. Söz konusu bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu konularla ilgili olarak resmî makamlarca yapılacak açıklamalara itibar etmeleri gerekmekte olup, bu asılsız iddialarda bulunanlar hakkında gerekli tahkikatlar başlatılmıştır.” denildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık