Hakbilir, destek veren ve katılım sağlayanlara teşekkür etti

​​​​​​​Expoline Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Hakbilir, yazılı bir açıklama yaparak fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında destek veren ve katılım sağlayanlara da teşekkür etti.

Hakbilir, destek veren ve katılım sağlayanlara teşekkür etti

Bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ardından Expoline Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Hakbilir açıklamalarda bulundu.

Fuarın başarılı bir şekilde sonlandığını belirten Hakbilir’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

203 FİRMA 400 MARKA

“30 Mart 2023 tarihinde büyük coşku ile Tariş Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen Milas 14. Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’mız 2 Nisan 2023 saat:19.00’da başarı ile kapılarını kapatmıştır.

Türkiye’nin en fazla kadın çiftçisinin ziyaret ettiği Güney Egenin incisi fuarımıza bu yıl Milas’tan ve Türkiye genelinden gelen firmalarla birlikte Toplam 203 firma stant açmış, 400 civarında marka ziyaretçilere sergilenmiştir. Bugüne kadar yapılan fuarlar içerisinde en başarılı ve verimli ilk üç fuardan biri olarak gerçekleşen fuarımızı 98.727 kişi ziyaret etmiştir.

TEŞEKKÜRLER

Fuarımızın bu yıl gerçekleşmesinde emeği geçen Başta Muğla Valimiz Sayın Orhan Tavlı, Milas Kaymakamımız Sayın Mustafa Enver Böke, Milas Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sayın Barış Saylak, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Reşit Özer, Milas S.S 152 nolu Pamuk Satış Kooperatif Başkanımız Sayın Halit Şenli, Tariş – S.S. 153 Nolu Zeytin ve Zeytin Yağları Tarım Satış Kooperatif Başkanımız Sayın Kamil Gül, Milas Ziraat Odası Başkanı Sayın Kahraman Akar, Milas Süt Birliği Başkanı Sayın Ali İhsan Gezgin, olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum. Başta, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi, Bakan Yardımcımız Sayın Nihat Pakdil ve bürokratlar olmak üzere, milletvekillerimize, siyasi partilerin temsilcilerine, Türkiye’nin dört bir yanından fuarımızı ziyaret eden çiftçi ve çiftçi dostlarına, fuarımıza katılan değerli firmalarımıza, fuarımızdaki firmaları ve faaliyetlerimiz duyuran yazılı ve görsel medya mensuplarına, tarım sektörü adına Expoline Fuarcılık ailesi olarak teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık