“Harikalar diyarını koşarak keşfet”

​​​​​​​3. Muğla Büyükşehir Latmos Ultra Maratonu bu yıl 9-10 Nisan 2022 tarihinde düzenlenecek. Milas’ın Kapıkırı Köyünden başlayacak yarışma yerli ve yabancı sporcuları ağırlayacak.

“Harikalar diyarını koşarak keşfet”

10K Latmos Lake Koşusu , 17 K Latmos Short Trail ve 45 K Latmos Ultra Maraton olmak üzere üç farklı parkurdan oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Latmos Ultra Maratonu‘nda 400 koşucu, harikalar diyarı Latmos’u koşarak keşfedecek. 

Bu yıl 9-10 Nisan 2022 tarihinde düzenlenecek olan Uluslararası T.C. Muğla Büyükşehir Belediyesi Latmos Ultra Maratonu; 11 ülkeden, 37 şehirden, 400 sporcuya ev sahipliği yapacak.

Bu yıl yarışın mottosu ‘’ Zamanda yolculuk’’ olarak belirlendi. Kapıkırı’dan start alacak koşucular, Latmos ‘un benzersiz coğrafyasında her adımda  tarih öncesinden günümüze uzanan  zamanda yolculuk yapacak. 17K ve 45 K ‘nın zorlu parkurları deneyimli koşulara keyif verirken, yeni başlayanlar için 10 K göl koşusu eşsiz bir deneyim sunacak. Bafa Gölü’nün  kıyısında sonlanacak yarışta yarışmacılar baharın da tadını çıkarma fırsatı bulacak.

Limit Sensin ekibi tarafından Latmos köylerinde düzenlenen Latmos Ultra Maratonu ile  yörenin spor turizmi destinasyonu  haline gelmesi ve köylerin ekonomik olarak gelişmesine de katkı sağlanması hedefleniyor. 

Yarışın isim sponsoru Muğla Büyükşehir Belediyesine , ana sponsor Garmin’e, co-sponsor Woolana , Jantsa , Bodrum Havlu ve Arnica. Koşunun ardından pazar günü parkur temizliği yapılacak.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık