Hasan Özmen’den ‘şok’ istifa kararı!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR-

Hasan Özmen’den ‘şok’ istifa kararı!

Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, 2 yıldır sürdürdüğü kulüp başkanlığı görevinden istifa ettiğini, sosyal medyadaki hesabından duyurdu.

Sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyuran Kulüp Başkanı Hasan Özmen, 2015 yılındaki genel kurula tek aday olarak katılmış ve 222 oy alarak kulüp başkanı seçilmişti. Kısa bir süre önce yapılan genel kurulda yeniden başkan seçilen Özmen; “ İki yıldan beri devam ettiğim Yeni Milasspor Kulübü Başkanlığı görevimden bugün, istemeyerek de olsa ayrıldım. Bu onurlu görevi yaparken bana, kulübümüze destek olan herkese teşekkür ederim. Kulübün üzerinde ne kadar hakkım varsa helal olsun” sözleriyle istifa ettiğini duyurdu.

2017 - 2018 Muğla Süper Amatör Futbol Liginde ikinci şampiyonluğunu yaşamak ve BAL Ligine yükselmek hedefinde olan Milasspor’da yaşanan bu son gelişmeler Milasspor taraftarları arasında da endişeye ve üzüntüye neden oldu.

 

İstifa nedeni?

Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen ile yaptığımız telefon görüşmesinde istifa nedenini görüştük.

Başkan Özmen, isim vermeden yönetim içinde farklı düşüncelerin oluştuğunu, böyle bir durumun kulübü olumsuz bir şekilde etkileyeceğini belirterek; “Geçtiğimiz sezon şampiyonluk hasretine son vermiş, maddi sıkıntıları önemli ölçüde atlatmış, yeni sezonda ise yine şampiyonluğun en güçlü adayı olarak ligde yer alacak olmamız düşünülürse, istifa etmem normal karşılanmayabilir ancak kulüp yöneticiliği bir bütün olarak ele alındığında yönetimdeki farklı düşünceler her yönüyle alınacak kararlara yansıyacaktır.

Oysa yeni sezon öncesinde, geçtiğimiz yıl şampiyon olan kadro elde tutulmuş, ihtiyaç olan bölgelere yeni transfer çalışmaları da bir yandan yürütülüyordu. Dolayısıyla her şey yolunda diye düşünülürken istifa etmem çevrede oldukça yadırgandı” diyerek, yaşanan gelişmeyi aktardı.

Önümüzdeki sürecin nasıl işleyeceği yönündeki sorularımızı da yanıtlayan Başkan Özmen; “Yönetim kurulu bir toplantı yapacak, ancak ben bu toplantıya katılmayacağım. Arkadaşlarım kendi arasında konuyu değerlendirip bir karara bağlayacaklardır. Gelişmeleri hep birlikte yaşayıp göreceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık