Hastanede yangın paniği

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Diş Polikliniği'nde gece saatlerinde yangın meydana geldi. Yangın nedeniyle hastalar büyük panik yaşadı.

Hastanede yangın paniği

Edinilen bilgiye göre; 75 Yıl Milas Devlet Hastanesi Diş Polikliniği'nde dün gece 23.30 sıralarında yangın çıktı.  Yangını gören vatandaşlar ve hastanenin güvenlik görevlileri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çok sayıda oksijen tüpünün bulunduğu poliklinikte patlama yaşanmaması için canla başla mücadele etti.
Milas İlçe Sağlık Müdürü M. Ergun Kırova ve 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukcuoğlu da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Yangın nedeniyle hastalar büyük panik yaşarken, poliklinikte maddi hasar meydana geldi.
75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukcuoğlu, yangının ilk belirlemelere göre elektrik aksamından kaynaklanan kısa devre nedeniyle başladığını, tadilatın sabah saatlerinden itibaren başlayacağını ve polikliniğin en kısa sürede yeniden hizmet vereceğini söyledi.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık