‘Hayıtlı Mahallesi’ Şampiyon oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Hayıtlı Mahallesi’ Şampiyon oldu

Vestel Mustafa Çoban Mağazaları ve Pomelon AVM Milas Gençlikspor Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu Hayıtlı Mahallesi Futbol Takımı oldu.

4 Nisan Çarşamba günü Milas Belediyesi Begonya Halı Sahasında oynanan final grubu karşılaşmalarının ilkinde sahaya üçüncülük için çıkan İsmetpaşa 1 ve Beçin Mahalleleri Futbol Takımları arasındaki müsabakayı 4 – 3 İsmatpaşa 1 takımı kazandı.

 

Üçüncülük Maçı: İsmetpaşa 1: 4 - Beçin: 3

Spor Muhabirimiz Hüseyin Açar’ın yönettiği ve oldukça heyecanlı, keyifli ve mücadeleli geçen üçüncülük karşılaşmasını İsmetpaşa 1 Takımı 4 - 3 kazandı. İsmetpaşa 1 Futbol Takımında Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Bodrum Havalimanı Baş Müdürü Kemal Daştan da forma giydiler.

Maçın ilk yarısını 3 - 1 önde tamamlayan Beçin, ikinci yarıda İsmetpaşa 1 Takımının gollerine mani olamayınca karşılaşmayı 4 - 3 İsmetpaşa 1 Takımı kazandı ve turnuvanın üçüncüsü oldu.

 

Şampiyon Hayıtlı

Hayıtlı: 6 - İsmetpaşa 2: 3

Turnuvanın şampiyonluk maçında sahaya Hayıtlı ve İsmetpaşa 2 takımları çıktılar.

Turnuva hakemlerinden Murtaza Panay’ın yönettiği şampiyonluk maçında da yine heyecan ve mücadele vardı. Bol gollü geçen maçı Hayıtlı Takımı 6 - 3 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

İsmetpaşa 2 Futbol Takımı da turnuva ikincisi oldu.

 

Ödül Töreni

Turnuvanın final maçları sonrasında düzenlenen ödül töreni ile ilk üç dereceye giren futbol takımları kupalarını aldılar. Turnuvanın sponsorlarından olan Vestel Mustafa Çoban Mağazaları adına temsilci Salih Çakır, tüm takımların kaptanlarına mağazalarının indirim kartlarını verdi.

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal’ın yaptığı sunum ve açılış konuşması sonrasında Muğla İl Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban yaptıkları konuşmalarla, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek ödül alamaya hak kazanan tüm takımları ve sporcuları kutladılar.

Turnuvanın ödül törenine katılan ve turnuvada ödül almaya hak kazanan sporculara ve takımlara ödüllerini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İl Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Milas Vestel Mustafa Çoban Mağazaları Temsilcisi Salih Çakır, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, CHP Muğla eski Milletvekili ve Belediye eski Başkanlarından Fevzi Topuz, Milas Gıda Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim ve Milas Mahalle Muhtarlarımızdan Recep Panay, Talat Erol, Cengiz Erol, Mevlüt Korkmaz, Bayram Arıcı ve Ayhan Demirçivi verdiler.

 

Turnuva değerlendirmesi

Turnuva Şampiyonu: Hayıtlı Mahallesi Futbol Takımı

Turnuva İkincisi:  İsmetpaşa Mahallesi 2 Futbol Takımı

Turnuva Üçüncüsü: İsmetpaşa Mahallesi 1 Futbol Takımı

Turnuva Dördüncüsü: Beçin Mahallesi Futbol Takımı

Turnuvanın En Centilmen Takımı: Çomakdağ Kızılağaç

Turnuvanın Gol Kralı: Sabahattin Karakuş (Hayıtlı)

Turnuvanın En İyi Kalecisi: Serhat Coşkun (Hayıtlı)

 

Teşekkür Plaketi alanlar

Turnuva Hakemleri Hüseyin Açar ve Murtaza Panay; Turnuva Sağlık Görevlisi İbrahim Peker, Halı Saha İşletmecisi İbrahim Evgeç, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Turnuva Sponsorları Vestel Mustafa Çoban Mağazaları Adına Salih Çakır ve Pomelon AVM adına Yiğit Taban.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık