Hazırlık Maçının Galibi Aydın Yıldızspor

​​​​​​​Yatağanspor:0 - Yıldızspor:4

Hazırlık Maçının Galibi Aydın Yıldızspor

Farklı iki BAL Liginde şampiyonluk mücadelesi yapacak olan Muğla Bölgesi takımı Yatağanspor ile Aydın Bölgesi takımı arasında Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan antrenman maçından galip ayrılan takım Aydın Yıldızspor oldu.

Yatağanspor yardımcı antrenörü Ozan Dombaz'ın yönettiği karşılaşmaya Yatağanspor Serhan, Soner, Cantürk, Hüseyin, Tuncer, Ahmet, Onur, Barış, Batuhan, Batuhan Günay ve Ulaş tertibiyle başladı.

Aydın Yıldızspor ise maça Burak, Murat, Kemal, Fatih, Ahmet, Ünal, Özgür, Uğur, Sergen, Mehmet ve Delil onbiriyle çıktı.

Teknik Sorumluluğunu Egemen Urhan'ın yaptığı Yatağanspor ilk antrenman maçını yaparken, rakibi  Teknik Sorumluluğunu Mehmet Öztürk'ün yaptığı Yıldızspor ise dördüncü hazırlık maçını oynuyordu.

Karşılaşmanın ilk yarısında ilk gol Yıldızspor'dan geldi.

Gelişen bir Yıldızspor atağında ceza sahasında topla buluşan Sergen güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve Yıldızspor bu golle 1-0 öne geçti.

Yatağanspor atağında ceza sahasında Batuhan düşürüldü ve Yatağan penaltı kazandı. Atışı Soner kullandı. Yıldızspor kalecisi köşeye giden topu kurtardı.

Maçın bu skorla biteceği düşünülürken Uğur, Yıldızspor'u 2-0 öne geçiren golü attı ve ilk yarı bu golle 2-0 Yıldızspor'un galibiyetiyle kapandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine atak ve baskılı oynayan Yıldızspor oldu. Bu yarıda Samet Albayrak ve Sergen ile golleri bulan Yıldızspor maçtan 4-0 galibiyetle ayrıldı.

Yıldızspor kalecisi takımı adına net 3 pozisyonda başarılı kurtarışlarıyla günün en başarılı ismi oldu.

17 Nisan'da başlanacağı belirtilen BAL Ligi maçlarına hazırlanan Yıldızspor  ile Yatağanspor arasındaki antrenman karşılaşması oldukça mücadeleli geçti ve her iki takım da bol bol gol pozisyonları yakaladılar ancak pozisyonları gole dönüştüren takım Yıldızspor oldu.

1 sene sonra Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda güzel bir havada oynanan

antrenman karşılaşması ile futbolun ne kadar çok özlendiği bir kez daha anlaşıldı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık