Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Hedef Türkiye Şampiyonası

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Hedef Türkiye Şampiyonası

Merkez Orta Okulu Erkek Hentbol Takımı, 18 – 21 Mart tarihleri arasında Balıkesir Edremit’te Okul Sporları Hentbol Türkiye Şampiyonası Grup Maçları’na ilçemizi-ilimizi temsil etmek üzere katılacak.

Merkez Orta Okulu Erkek Hentbol Takımı, Muğla’da yapılan maçlarda elde ettiği başarıyla 18 - 21 Mart tarihlerinde ‘Türkiye Şampiyonası Grup Maçları’na katılmaya hak kazanmıştı.

Hedeflerinin “Türkiye Şampiyonasına gitmek” olduğunu belirten Merkez Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Yeter Sezer ve Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Tuğçe Handan Demirel; Milas Merkez Orta Okulu’nu, Milas’ı ve Muğla’yı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirttiler.

İlçemizin hentbolda her geçen gün artarak devam eden bir başarı ivmesi yakaladığına dikkat çeken Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ise, konuyla ilgili açıklamasında; “Balıkesir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Grup maçlarında Merkez Orta Okulu Hentbol takımımıza ve çalıştırıcılarına başarılar diliyorum. İnanıyorum ki ellerinden gelenin en iyisini yaparak bizleri temsil edecekler. Milas sportif yönden potansiyeli yüksek bir ilçe. Çocuklarımızın spor yapmalarını sağlayarak hem kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını hem de derslerindeki başarıyı artırmalarını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis