Hem takımını destekle, hem de araba kazanma şansı yakala

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Hem takımını destekle, hem de araba kazanma şansı yakala

Yeni Milasspor Kulübü 2016 - 2017 sezonuna iyi bir başlangıç yapmak ve sezon sonunda özlenen lig şampiyonluğunu yaşamak ve maddi anlamda gücünü arttırmak için düzenlediği “Fiat Egea Otomobil” çekilişine Milaslıların ilgisi devam ediyor…

Milli Piyango’nun izniyle Yeni Milasspor Kulübü tarafından “Yeni Milasspor Kulübü Tesislerini Kendimiz Yapıyoruz” sloganı ile ilçemizde otomobil çekilişi düzenleniyor. Milas’ın birçok esnafı Yeni Milasspor’un bu otomobil çekilişine hem bilet satışları anlamında hem de satılan biletleri almak adına destek oluyorlar.

Çekiliş kapsamında iki adet Fiat Egea marka otomobil verilecek. Otomobil biletleri Milas ve mahallerinde esnaflarımızın desteği satılıyor.

Ekim ayı içinde Muğla Süper Amatör Küme Ligi başlamadan önce Milas Stadyumu’nda düzenlenecek olan konserle otomobillerin sahipleri belli olacak.

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, kulübe maddi destek sağlanması amacıyla bilet satışı gerçekleştirdiklerini belirterek, “uzun yıllardan beri kullandığımız tesislerimiz yıkılacak. Bu çekilişi öncelikle futbolcularımıza yeni bir tesis kazandırabilmek için yapıyoruz. Her ay bir bilet alarak kulübümüze destek sağlayacak olan Milaslılar, aynı zamanda otomobil kazanma şansı da elde edecekler. Yeni sezonda maddi anlamda güçlü bir Yeni Milasspor ile Süper Amatör Küme Ligi’nde de şampiyonluk mücadelesinde başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

“Alt yapı liglerinde yer alan takımlarımızın gençlerine de daha iyi çalışma olanakları sunmak için çalışmalarımız geçen sene olduğu gibi bu senede devem edecektir” diyen Başkan Özmen, Milaslı sporseverlerin bir otomobil bileti alarak Yeni Milaspsor’a destek olmalarının önemini vurguladı.

21 Eylül tarihinde yapılacak olan otomobil çekilişinde katılımcılara başarılar dileyen Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, düzenledikleri bu etkinliğe destek olan herkese teşekkür etti.

Bilet Satış Noktaları: 1- Arca Ticaret Beko, 2- Arca Ticaret Mondial, 3- Teknoiz Bilgisayar Bahadır Erdoğan, 4- Elbirlik Tavukçuluk Coşkun Elbirlik, 5- İddia Bayi Hamdi Çakıroğlu, 6- Yılmaz Kundura Koray Türkoğlu, 7- Seher Lokantası, 8- Çimenci Home İlhan Çimenci, 9- Barut Ticaret Burç Barut, 10- Selika Yanı İddia Bayi Ender Yaman, 11- Kiremitçi Market Ali Kiremitçi, 12- Shell Anka Benzin İstasyonu Ahmet Tekdemir, 13- Erdal Parfümeri Selçuk Evran - Kemal Lofçalı, 14- Fatoş Çanta İsmail Balıkçı, 15- Acıktım Fastfood Mehmet Gezen, 16- Kırıklı Market Ali Kırıklı, 17- Kim Kuaför Erkan Çil, 18- Çevik Sayısal ve Kent Kart Bayi İbrahim Çevik, 19- Güllük Köşem Market Adil Kırtay, 20- Güllük Özkan Beach Kadir Karagülle, 21- Güllük Ganyan Bayi Nadir Kölecik, 22- Milas Köy Garajı, 23 -Havuzbaşı Restorant Turgut Serin, 24- Köfteci Mehmet Özdemir, 25- Marla Büfe, 26- Gezer Gıda Şevket Gezer,  27- Bora Optik Ufuk Çulhaoğlu, 28- Kuzey İletişim Servet Çetin, 29- Sarmaşık Bujiteri Süleyman Dere, 30- Selimiye Vestel İbrahim Otlak, 31- Beypınarı Bekir’in Yeri, 32- Doydoy Güvercinlik, 33- Demlik Cafe Deniz Akman, 34- Önderler Yapı Market İnşaat, 35- Bilgi Elektronik, 36- Bayar Tarım İsmail Bayar, 37- Selimiye Muhtarın Kahvesi, 38- Serena Medical Özcan Gül, 39- Enişte Büfe Mehmet Özgülergil, 40- Selimiye Selika Market, 41- Milas Selika Market, 42- Sağıroğlu Sabunları Çetin Sağıroğlu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık