Hep yurttaşlarla birlikte ...

ÖNDER Haber -

Hep yurttaşlarla birlikte ...

Milas Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programında Aydınlıkevler, Hacıapti ve Güneş mahallelerinde oturan yurttaşlarımız için düzenlenen iftar yemeklerinin ardından sona gelindi. Milas Belediyesi’nce düzenlenecek son iftar yemeği bu akşam Cumhuriyet Mahallesinde yapılacak.

Bu arada, Başkan Tokat ve beraberindeki Belediye yöneticilerinin kırsal mahallelerimizi ziyaret ederek yurttaşlarla buluşmaları ise sürüyor...

 

Bu akşam Cumhuriyet

Mahallesinde ...

27 Haziran Pazartesi günü Akkent Pazaryerinde Aydınlıkevler ve 29 Haziran Çarşamba günü ise 23 Nisan Okulu bahçesinde Hacıapti ve Güneş mahallelerimizde oturan hemşehrilerimizle iftarda buluşma etkinlikleri de yoğun katılımla gerçekleşti.

Yemeklere katılan yurttaşlara bizzat yemek dağıtan Başkan Tokat, Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz ile bazı Meclis Üyeleri ve Belediye yöneticilerinin de katıldıkları iftar yemeğinde, yurttaşlarla birlikte oruç açtı.

29 Haziran Çarşamba akşamı 23 Nisan İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeği programında yeralan Mahalli Sanatçımız Turgut Taş’ın konser etkinliği, İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısı nedeniyle yapılmadı.

İlçemiz genelinde Ramazan ayı boyunca 13 yerde iftar yemeği ve müzik dinletilerinden oluşan Milas Belediyesi İftar etkinlikleri programı, bu akşam Cumhuriyet mahallesinde Muhtarlık çevresinde verilecek yemekle tamamlanacak.

 

“2016 yılında 100

kilometre yol yapılacak”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın kırsal mahalle ziyaretleri de sürüyor. Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz, bazı Meclis Üyeleri ve Belediye yöneticileri ile beraber köyleri ziyaret ederek yurttaşların sorunlarını dinleyen Başkan Tokat’ın ziyaret programında son olarak Söğütçük, Hasanlar, Balcılar, Kısırlar, Demirciler ve Beyciler mahalleleri vardı.

Kırsal mahalle ziyaretlerinde bu kez İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısına da değinip lanetleyen Başkan Tokat, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diledi.

Konuşmalarında ayrıca, yapılan ziyaretler sonrasında belirlenen program dahilinde kırsal mahallelerimizde çalışmaların başlatıldığını belirten Başkan Tokat, “2016 sonunda mahallelerdeki değişimi herkes görecek” dedi.

Mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını muhtarlarla birlikte yerinde tespit eden Başkan Tokat, çocuk oyun parkı bulunmayan tüm mahallelere park yapılacağını yineleyip, “2016 yılı içerisinde de 100 km yol yapılacağı”nı sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık