“Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkacağız”

Geçmiş dönemlerde Milas Spor Kulübü Başkanlığı yaparken  harcadığı hatırı sayılır paralarla  elit takım kurarak  iki sezonda Milas Spor takımının  namağlup şampiyon olmasında maddi ve manevi katkılarda bulunan İş Adamı  Hasan Özmen yeni yönetim kurulu başkanı olur olmaz  mevcut  kadro ile takımının başarılı olması için çalışmalarına ekip  arkadaşları ile birlikte başladı.

“Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkacağız”
  • 16 December 2022, Friday 9:20

Görev yaptığı yıllarda iş bitirici yanıyla beğeni ile takip edilen Kulüp Başkanı Hasan Özmen hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecekleri Ula Spor müsabakası hakkında gazetemize şunları söyledi.

“Göreve başlar başlamaz mevcut kadromuzdaki sporcularımızla yaptığımız, istişare toplantılarında Milas Spor’un büyük bir camia olduğunu sporcu kardeşlerimize anlattık. An itibariyle yapılan saha çalışmalarında sporcu kardeşlerimiz yaptığımız müsabakalarda performanslarının üzerine koyarak bundan sonra içerde karşılaşacağımız her müsabakayı kazanacaklarını, Milas Spor’un yerinin burası olmadığını bizlere inandırdılar. Gurubumuzda oynayacağımız bundan sonraki her maçımızı kazanarak ilk üç takım arasına girmek play oof maçları oynamak istiyoruz.   Pazar günü karşı karşıya geleceğimiz Ula Spor müsabakasına bugüne kadar olduğu gibi şanlı Milas Spor taraftarlarımızı bizlere destek vermeye çağırıyoruz.”

Milas Önder Gazetesi olarak  Pazar günü oynanacak Milas Spor - Ula Spor müsabakasında  Milas Spor takımımıza başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık