Her yarış ayrı bir tecrübe

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Her yarış ayrı bir tecrübe

Milas’ın koşu sporundaki en büyük tanıtımcıları olan  “Milas Vere Nere Koşupduru” Koşucuları önce Didim’de sonrasında geçtiğimiz hafta sonu Kuşadasın’da yapılan yarışmalara katılarak ilçemizi başarıyla temsil ettiler.

14 Ekim Pazar günü Aydın Didim Koşusuna katılan Milaslı koşucular 3 derece yaparak Milas’a dönmüşlerdi. Didim Altunkum’dan başlayan koşu parkurunda Doğu Çağan Onay 35 yaş grubunda 2. Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu 3. ve Serdar Murat Sarı 4.olarak üç güzel derece yaptılar.

Kuşadası yarışmalarına katıldılar

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Kuşadası Run ve Uluslar arası Salomon Kapadokya Ultra Tril Maratonuna katılan Milaslı koşucularımız, Milas için yarıştılar.

Nevşehir Kapodakya Maratonuna katılan Milas koşu grubu sporcularından Ali Sarıman 38 km lik parkuru 4 saat 35 dakikada tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Kuşadası Maratonu’na katılan Milas koşu grubu sporcusu Doğuş Çağan Onay 5 km lik yarışı 19 dakika 36 saniyede tamamladı ve  klasmanında 13. oldu. 10 km koşusunda ise 45 dakika 09 saniyelik derecesi ile Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu 37., Serdar Murat Sarı ise 46 dakika 41 saniyelik derecesi ile 41. olarak koşuyu tamamladı.

Milas’ı tanıtmak En Büyük Kazancımızdır

Katıldıkları her koşu yarışmasının ayrı bir tecrübe olduğunu vurgulayan Milas koşu grubu üyeleri, her yarışmada hem rakipleriyle hem de kendileriyle yarıştıklarını dile getirerek, Milas Vere Nere Koşupduru koşu ekibinin kendi derecelerini ileriye taşıdıklarını ve tüm katıldıkları yarışların onlar için bir tecrübe ve kazanım olduğunu belirttiler. Hedeflerinin Milas’ı en iyi şekilde tanıtmak olduğunu da vurgulayan Milaslı Koşucular tecrübelerini genç koşuculara da aktarmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.

Cumhuriyet İçin Koşalım

29 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyetin Kuruluşunun 95. yılı dolayısıyla Ataparktan başlayacak bir koşu gerçekleştirmek istediklerini de belirten Milas Koşu grubu Üyeleri,tüm koşuseverleri bu farkındalık koşusuna beklediklerini söyleyerek,“saat 17.00 de Atapark’ta buluşalım” dediler.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık