Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Her yeri çatlak okulda eğitim yapılır mı?

​​​​​​​Milas Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda dış cephe duvarlarının çatlak olmasına rağmen, eğitim öğretime devam edilmesi öğrencileri ve velileri korkutuyor.

Her yeri çatlak okulda eğitim yapılır mı?
  • 17 September 2021, Friday 10:39

Anasınıfı, 1., 2., 3. ve 4'üncü sınıfların eğitim aldığı, 34 derslikli Milas Cumhuriyet İlköğretim Okulu, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Duvarlarında çatlaklar oluşan okulda çocuklarının can güvenliğinin olmadığını belirten veliler, okulun tadilatının yapılmamasının endişe yarattığını belirterek; “Burada yaklaşık 450 öğrenci ve 25 öğretmen bulunuyor. Okulumuz 2002 yılı Şubat ayında eğitim ve öğretime başladı. 19 yıldır okulumuzun bakım ve tadilatı ile hiç ilgilenilmedi. Okulumuzun duvarları çatlaktan geçilmiyor. Çocuklarımızın eğitim aldığı bu kurumun durumu içler acısı ve çocuklarımız adına endişe duyuyoruz. Çocuklarımızın can güvenliği tehlikede" dedi.

Anasınıfı öğrencilerinin giriş yaptığı kapının üzerindeki kolonda da bariz çatlakların olduğunu ifade eden veliler; "Her yeri çatlak okulda eğitim yapılır mı? Okulun giriş kısmındaki kapı etrafı ve kolunu çatlak içinde. Çocuklarımızı okula her getirdiğimizde büyük endişe yaşıyoruz. Yetkililerden bir an önce okulumuzla ilgili tedbir alarak, bakım ve onarım işlemelerini yapmalarını bekliyoruz” diyerek yetkililerin konuyla ilgilenmesini talep etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis