Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İasos taraftarları maddi ve manevi yardım için yarışıyor

​​​​​​​2022-2023 sezonu ikinci amatör kümede yer alan Milas Kıyıkışlacık Spor futbol takımına İasos taraftarları yardım için yarışıyor.

İasos taraftarları maddi ve manevi yardım için yarışıyor
  • 20 April 2023, Thursday 15:09

Hafta sonları deplasmanlarda ve Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan müsabakaları Kıyıkışlacık Spor takımı taraftarları büyük ilgi göstererek takımlarına destek veriyor.

Oynanan her müsabakalarda takımlarını yalnız bırakmayan taraftarların yanı sıra maddi durumu iyi olan taraftarlarda yaptıkları maddi yardımlarla kulübü kısa zamanda her konuda ayağa kaldırmaktadırlar.

2022-2023 sezonunda Muğla mahalli liginde yer alan takımların içerisinde en çok maddi destekle bulunulan kulüp olan Kıyıkıkışlacık Spor takımına bugüne kadar Boncuklar Yapı Ali Boncuk, Praanka  Hüseyin Başlı, İasos  Marin Evleri Hikmet Tuncer, Dizayn  Enerji Ramazan Kuşoğlu, İasos Emlak Hüseyin Yiğit kaya, Uzay Emlak, Uzay Demirtaş, Özcanlar Gayri Menkul Hasan Ali Özcan isimli şirketler maddi yardımda bulunarak Kıyıkışlacak Spor takımına kısa zaman içerisinde buralara gelmelerini sağladılar.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis