İFTAR YEMEKLERİ DÖRTYOL-KISIRLAR PROGRAMIYLA DEVAM ETTİ

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği programı devam ediyor.

İFTAR YEMEKLERİ DÖRTYOL-KISIRLAR PROGRAMIYLA DEVAM ETTİ
  • 06 April 2024, Saturday 9:12

İlçemizin farklı mahallelerinde vatandaşların katılımıyla gerçekleşen iftar yemekleri bu kez Kısırlar-Dörtyol programıyla devam etti. Belediye Meclis Üyeleri Nurten Burçin Aslan Perçin, Ali Özgür, Mustafa Özgülergil ve Emrah Mergen’inde katıldığı iftar yemeği programına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Milas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Sosyal Alan’da gerçekleştirilen iftar yemeğinde 3 farklı alandan vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.

İftar yemeklerinde sona geliniyor...

Milas Belediyesi tarafından Ramazan Ayı'nın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek ve vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya gelmek için geleneksel hale getirilen iftar yemeklerinde sona geliniyor.

Şevketiye Mahallesi Belediye Ek Hizmet Binası bahçesinde başlayan iftar yemeği programı Aydınlıkevler Akkent Pazar Yeri’nde gerçekleşecek olan programla son bulacak. 8 Nisan Pazartesi günü  gerçekleşecek olan iftar yemeği ile önceden belirlenen iftar programı takvimine göre Şevketiye, İsmetpaşa, Ören, Kıyıkışlacık, Selimiye, Cumhuriyet, Boğaziçi, Güllük, Hacıilyas, Beçin, Türbe Ortaköy, Bafa, Kısırlar (Dörtyol) olmak üzere 14 mahallede iftar yemeği gerçekleştirilmiş olacak.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık