Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İftar yemekleri İsmetpaşa Mahallesi’nde devam etti

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemekleri kapsamında çadırlar Milas ilçesinin en fazla nüfusa sahip mahallesi olan İsmetpaşa Mahallesi’nde kuruldu.

İftar yemekleri İsmetpaşa Mahallesi’nde devam etti
  • 04 April 2023, Tuesday 13:00

Milas Belediyesi’nin mübarek Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı iftar yemekleri, 10. gününde Emek Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların katılımıyla Kapalı Cumartesi Pazarı’nda devam etti.
 İlçenin en kalabalık nüfusa sahip mahalleleri olan İsmetpaşa ve Emek Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, pazartesi günü iftar yemeğinde buluşarak oruçlarını açtı.

Bereket sofrasına ortak olmak isteyen yurttaşlara yemekleri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediye meclis üyeleri ve yemeğin düzenlenmesine katkı sunan Remzi Ozan tarafından dağıtıldı.

İftar saatinde okunan duaların ardından bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ramazan ayının hayırlı olmasını diledikten sonra vatandaşlarla sohbet etti.

İftar yemeği, Hacivat ve Karagöz oyununun sahnelenmesinin ardından sona erdi.

Milas Belediyesi’nin hayırseverlerin de desteğiyle düzenlediği iftar yemekleri, 4 Nisan Salı günü Selimiye’de, 5 Nisan Çarşamba günü Bafa’da, 6 Nisan Perşembe günü Kıyıkışlacık Mahallesi’nde, 8 Nisan’da Ortaköy Mahallesi’nde düzenlenecek.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis