Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İki araç çöken duvarın altında kaldı…

İlçemiz Hacıilyas Mahallesi Salı Pazarı’nın arka tarafında bulunan ve ‘Toprak Pazar’ olarak bilinen yerde, H.V.’ye ait binanın çökmesi sonucunda park halindeki iki araç, çöken duvarın altında kaldı. Meydana gelen olayın Salı günü olmaması ise büyük bir facianın önüne geçti.

İki araç çöken duvarın altında kaldı…
  • 29 November 2018, Thursday 16:30

Dün öğleden sonra saat 15.00’ sıralarında Hacıilyas Mahallesi Salı Pazarı’nın arka tarafında bulunan ve ‘Toprak Pazar’ olarak bilinen yerde H.V’ye ait olduğu söylenen bina, yağışların da etkisiyle bir anda çöktü. Bina duvarlarının o esnada park halindeki iki aracın üzerine yıkılması sonucunda, araçlardan birisi yıkımı az bir hasarla atlatırken, diğer araç büyük hasar gördü. Araç, adeta hurdaya döndü.

Olayın gerçekleşmesinin ardından hemen olay yerine gelen belediye ekipleri gerekli önlemleri alarak, olay yerini koruma altına aldılar.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar olayın Salı günü yaşanmamasının büyük bir şans olduğunu söyleyerek; “Gerçekten büyük bir faciadan dönüldü. Salı günü burada Pazar kuruluyor, bir yanda Pazar esnafı, diğer yanda alışveriş için gelen vatandaşlar bulunuyor. Bir başka şans ise havanın yağışlı olmadığı günlerde mahallenin çocukları da burada oyun oynuyor. Bugün yağmurlu olması nedeniyle çocuklar da dışarı çıkamadılar” diyerek, büyük bir faciadan dönüldüğünü söylediler.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis