‘İkinci Fuarımız’ bugün açılıyor

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

‘İkinci Fuarımız’ bugün açılıyor

İlçemizde, ilki bu yıl gerçekleştirilecek olan Milas Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı bugün kapılarını açıyor…

Milas Yapı Fuarına Muğla’dan Çanakkale’ye, İzmir’den Kayseri’ye dek Türkiye’nin dört bir yanından 60 dolayında firma katılarak stant açacak. Fuarda, bir binanın temel kazım makinelerinden mutfak ve banyo aksesuarlarına, çatı kaplamasından ev içi dekorasyon ürünlerine kadar pek çok ürün sergilenecek.

9 - 12 Mart tarihleri arasında Milas’ta Fuar Alanı olarak kullanılan TARİŞ eski Çırçır Fabrikası’nda düzenlenecek olan Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nın ana sponsor firması: Kırdağ İnşaat.

 

Milas’ta çok iyi bir

fuar kültürü var

Milas’ın yapı sektörü için çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, düzenlenecek olan fuar hakkında bilgiler veren Expolink Fuarı Yöneticisi Serdar Erdoğan, “Fuar; Didim’den Ören’e, Bodrum’dan Muğla’ya kadar çok geniş bir çevreye hitap ediyor. Üstelik burada çok canlı bir konut, ikinci konut ve yazlık bina yapımı sürüyor. Bu nedenle Milas’ta Yapı Fuarı düzenliyoruz. Üstelik Milas’ta çok iyi bir fuar kültürü var. Milaslılar fuarlara çok ilgili. Bunu, Tarım Fuarı’nda da görüyoruz. Milaslıların, Yapı Fuarı’na da aynı ilgiyi göstereceklerinden eminiz” dedi.

 

Geniş bir coğrafyadan

katılım olacak

Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Erdoğan, Milas Yapı Fuarı’nın 4 bin metrekarelik bir alana kurulacağını belirterek, “Şu anda fuardaki stantların yüzde 90’ı doldu. Muğla’dan Çanakkale’ye, İzmir’den Kayseri’ye kadar geniş bir coğrafyadan katılım olacak. Fuarda akıllı ev teknolojileri, yapı kimyasalları, güneşten evin ihtiyacı olan elektriğin karşılanması, inşaatlar için kullanılan iş makineleri, prefabrik evler, ev dekorasyonu ile ilgili çeşitli ürünler sergilenecek” dedi.

Serdar Erdoğan, fuara katılacak firmalar için yüzde 50 hibe desteği bulunduğunu da belirterek, fuarda stant açacak firmaların, stant için ödedikleri paranın yarısını KOSGEB’den alabileceklerini de sözlerine ekledi.

 

Fuar, ev almak

isteyenler için de iyi

bir fırsat olacak

Fuarın ana sponsor firması olan Kırdağ İnşaat Yöneticisi Behçet Kırdağ ise, Milas’ta canlı bir inşaat sektörü olduğunu bildiklerini ve yapı fuarının ev almak isteyenler için de iyi bir fırsat olacağını düşündükleri için fuara ana sponsor olduklarını belirterek, “Milas’ın canlı, hareketli bir inşaat sektörüne sahip olması, tüketiciler için büyük iyi bir avantaj oluşturuyor. Fuar, ev almak isteyenler için iyi bir fırsat olacak. Çünkü orada almak istedikleri evlerle ilgili yeni çıkan malzemeleri, evlerde kullanılan yeni teknoloji ürünlerini görebilecekler ve bu ürünleri tanıma fırsatları olacak.Ürünlerini sergileyen firmaların rekabeti de yine tüketiciler için bir avantaj olacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık