İlçe Başkanı Emin Çelik Milas’ın tanınan yüzleri ile kahvaltıda bir araya geldi

​​​​​​​İlçe Başkanı Emin Çelik, İlçe Teşkilat Başkanı Pamir Barut, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Karcıoğlu tarafından düzenlenen kahvaltıya Milas’ın tanınmış simaları katıldı.

İlçe Başkanı Emin Çelik Milas’ın tanınan yüzleri ile kahvaltıda bir araya geldi
  • 06 January 2021, Wednesday 16:37

AK Parti Milas İlçe Binasında düzenlenen kahvaltıya Milas’ın tanınmış bazı siyasetçileri katıldı. Kahcaltıda İlçe Başkanı Emin Çelik, 2009 Yılı Yerel Seçimlerde Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın, 2014 Yılı Yerel Seçimlerde Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, 20 yıl Muhtarlar Derneği Başkanlığını yürütmüş önceki dönem Hacıilyas Mahalle Muhtarı Yener Karaca, Eski Anavatan Partisi İlçe Başkanı Fikri Çırak, Eski Anavatan Partisi İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Çakır, Eski Anavatan Partisi Üyesi Ali Aydın, Milas’ın tanınmış iş adamları Erol Çengelci, Mesut Karagöz, Savran Mahallesi Muhtarı Zekeriya Köse, Beyciler Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Genç, sanayi esnafı Şeref Kahvecioğlu, önceki dönem mahalle başkanı Ali Turgut katıldı.

“Yeni Dönem Milas” sözüyle dikkatleri üzerine çeken Çelik, kahvaltıda yaptığı konuşmada, “Yaptığımız her şey Milas için, bizim amacımız geçmişte siyaset yapmış Milas’ın kültürüne hakim, bu coğrafyayı tanıyan siyasi büyüklerimi AK Parti Çatısı altında ağırlamak onlara saygımızı, hürmetimizi, kapımızın sonuna kadar açık olduğunu göstermektir, bu bizim görevimiz. Yaptığımız siyaset Milas coğrafyasına bilinen siyasetten çok farklı çünkü yerimizde oturmak yerine Milas’a hizmet etmek adına neleri yapabiliriz, bunun derdindeyiz. Bizim kapımız her görüşe açık çünkü bizler birlikte güçlüyüz. Bizler buralarda gelip geçiciyiz, baki olan Milas ve bu doğrultuda ne gerekiyorsa onu yapmaya özen gösteriyoruz ve göstereceğiz. Milas’ın yeni dönemde geleceğinin konuşulduğu şu dönemde, bizler ne kadar çok çalışırsak o kadar çok başarırız. Bugün burada çok değerli insanlar var onların görüşü benim için değerli, onlar yıllardır siyasetin içinde Milas’ın siyaset havasını ciğerlerine kadar hissetmiş insanlar, bizden önce de siyaset içindelerdi ve bizler onları dinlemeden, onları bilmeden Milas içindeki siyaset havasını soluyamayız. Göreve geldiğim günden beri yegane amacım Milas’ta bir şeyleri başarmak ve görevim gereği Milas’ı hizmetlerle buluşturmak. Bu tür kahvaltıları her zaman yapmaya özen göstereceğiz. Teşkilatım da ben de bunlar için çalışıyoruz. Yeni dönem Milas’ı tüm vatandaşlarımız hissedecektir. Bizler hizmet adına ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

Kahvaltı, sohbet havasında; Milas için yapılabilecek hizmetler, her türlü siyaset ve birlikteliği sağlamak adına neler yapılabileceğinin konuşulduğu, farklı görüşlerin dile getirildiği ve gelecek dönemlerde nelerin daha iyi yapılabileceği düzleminde bir sohbet ve istişare şeklinde gerçekleşti ve topluca fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık