İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ TURGAY AVA MUĞLA EMNİYET MÜDÜR YARDIMCILIĞI’NA ATANDI

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Turgay Ava, yapılan atama ile Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı. Muğla’ya atanması ile boşalan Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna ise 2. Sınıf Emniyet Müdürü Erman Akkaya getirildi. Erman Akkaya Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ TURGAY AVA  MUĞLA EMNİYET MÜDÜR YARDIMCILIĞI’NA ATANDI
  • 11 September 2019, Wednesday 11:14

Milas’ta 2017 yılından beri görev yapan Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Milas halkının daha huzurlu, daha güvenli yaşaması için ekip arkadaşlarıyla birlikte her türlü gayreti sarf ederek çalıştıklarını belirten Ava,  Önceliklerinin ülkenin genel gündemi olan terörle mücadele olduğunu söyledi. Ayrıca görev süresince asayiş, mala karşı işlenen suçlarla da mücadelelerini sürdürdüklerini kaydeden Ava, Milas halkının daha emniyetli, daha güvenli yaşamasını sağlamak için mesai arkadaşları ile birlikte her türlü gayreti sarf ettiklerinin altını çizdi.  Kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla güzel ortak çalışmalar yaptıklarını da vurgulayan Ava, bireysel olarak kurdukları dostluklar ile görev süresi boyunca Milas’tan çok memnun kaldığını ve Milas halkının da kendilerinden, yaptıkları çalışmalardan memnun olduğunu umduğunu söyledi.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile vedalaşan ve bir mesaj yayınlayan Ava,“2 yıl 8 ay boyunca yapmış olduğum görevde ‘iş disiplini, yeteneği, çalışkanlığı, kısacası liyakat’ dışında kimsenin inancına, mezhebine, siyasi görüşüne, memleketine bakmadım. Becerebildiğim kadar adil olmaya çalıştım. Hatasız, kusursuz olmak Allah’a mahsustur. Hatalarım kusurlarım olmuştur. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum, belki bir gün yine bir yerlerde karşılaşırız. Bizler bu devletin memurlarıyız, istediğimiz yerde değil verilen yerde, verilen görevi yaparız. Hepinize kazasız, belasız hayırlı görevler, ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu uzun ömürler dilerim. Hakkınızı helal edin” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık