İlk antrenmanlarını yaptılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

İlk antrenmanlarını yaptılar

2017 - 2018 spor sezonunda Muğla Amatör Futbol Liglerinde mücadele edecek ilçemiz takımları yeni sezonun ilk antrenman çalışmalarını Milas Şehir Stadı’nda yaptılar. Geçtiğimiz günlerde Milasspor Futbol Takımı ile Milas Gençlikspor Alt Yapı takımları stadyumda ilk antrenmanlarını yaptılar.

2017 - 2018 sezonunda Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek Yeni Milasspor Futbol Takımının başına Teknik Sorumlu olarak getirilen Güray Ceylan ve alt yapı antrenörü Mustafa İçöz’ün nezaretinde yeni sezonun ilk antrenmanını yapan U17 - U19 ve U16 takımları antrenmana kısa koşular sonrası kondisyon çalışmaları ile başladılar.

21 Ağustos Salı günü yapılan Yeni Milasspor alt yapı takımları ilk antrenmanını, Kulüp Başkanı Hasan Özmen, Kulüp Yöneticilerinden Cengiz Çeşme ve A takımı sporcuları da izlediler.

Muğla Amatör Küme Ligleri U14 takımlarının mücadelesi ile 1 - 2 Ekim 2017 tarihinde başlayacak.

U12 ve U16 Takımlarının mücadelesi 7 - 8 Ekim, 1. Amatör Küme Ligi 14 - 15 Ekim ve Süper Amatör Küme Ligi de 21 - 22 Ekim tarihlerinde başlayacak.

İlçemizi Muğla Amatör Küme Liginde temsil edecek takımlarımızdan biri olan Milas Gençlikspor da ilk antrenmanını antrenörleri Ali Akın Çilek nezaretinde Milas Şehir Stadında yaptı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık