Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İlk ziyaret Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne

2020-2021 Spor sezonunda Masterler ve Veteranlar Federasyonunun Ege Bölgesi Futbol Liginde ilçemizi temsil edecek olan Milas Gücü Masterler Futbol Takımının yöneticisi Mustafa Orcan takımın teknik sorumlusu Hasan Ali Arıkan ve takım kaptanlarından Fuat Beycur 4 Kasım Çarşamba günü Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu'yu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

İlk ziyaret Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne
  • 05 November 2020, Thursday 16:39

Yeni sezonlda katılacakları Masterlar ligi ve oluşturulan Milas Gücü Masterlar Futbol Takımıyla ilgili olarak Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun  Uslu'ya bilgiler vern Milas Gücü Masterlar Futbol Takımı mensupları stadyumda yapacakları antrenman programı ile bilgileride paylaştılar.

Milas Gücü Masterler Futbol Takımının katılacakları Ege Bölgesi Masterlar liginde hedefini iyi futbol ve Milas'ın başarıyla temsil edilmesi olduğunu vurgulayan Hasan Ali Arıkan ve Mustafa Orcan henüz çok yeni oluşturulan bir takım olduklarını da  belirtererek Ocak ayına kadar lige hazır olacağız dediler.

Milas Gücü Masterlar Futbol Takımı formasını Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu'ya armagan eden Milas Gücü Masterlar Futbol Takımı üyeleri  futbolu ve sporu çok özlediklerini belirterek ülkemiz için herşey gelecekte çok daha güzel olsun  temennisinde bulundular.

Teşekkür Etti

Milas Gücü Masterler Futbol Takımı yöneticilerinin kendisini ziyaret etmesine çok mutlu olduğunu vurgulayan Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu da ziyarette yaptığı konuşmasında Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunun kapılarının spor yapmak isteyen herkese açık olduğunu belirterek  yaptığımız planlamalar doğrultusunda antrenman yapnak isteyen spor kulüplerimize de çalışma izninlerini verdik dedi.

Ülkeyi saran Covit salgını nedeniyle amatör futbol liglerinin sekteye uğradığını ve oynatılamadığını söyleyen Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Sarı Milas Gücü Masterlar Futbol Takımına katılacakları futbol liginde başarılar diliyorum diyerek ziyaretleri için téşekkür etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık