İMİ Koleji’nden tanıtım toplantısına davet

Matematik ve fen dersleriyle bilimsel ve teknolojik gelişmelere ilgi ve yeteneği yüksek öğrencilerin tercihi olacağı düşünülen İMİ Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’ni tanıtmak için 6 Mayıs Cumartesi günü İMİ Kültür Merkezi’nde 11:00-13:00 saatleri arasında lise tanıtım günü düzenlenecek.

İMİ Koleji’nden tanıtım toplantısına davet

2023-2024 eğitim öğretim yılında 9. Sınıf seviyesindeki öğrencilerin kabulüne başlayacak olan İMİ Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, proje tabanlı öğrenme, 21. yüzyılın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, bilişim teknolojileri çağına uyumlu bireyler yetiştirmeye uygun ortam ve koşulları geliştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Fen ve Teknoloji Lisesi, zenginleştirilen laboratuvarları ve kurulmakta olan proje üretim atölyeleri ile “tam donanımlı kampüs, tam kapsamlı okul” olma hedefine hizmet etmesi düşünüyor.

LGS puanına göre, belirli bir akademik başarı düzeyi olan ve yüzdelik dilimlerine göre bursla desteklenecek öğrencilerin İMİ Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’ne kayıtları yapılacağı öğrenildi.

Lisenin vereceği eğitim ve öğretimin yanı sıra ortamını tanıtmak üzere 6 Mayıs Cumartesi günü İMİ Kültür Merkezi’nde bir tanıtım toplantısı düzenlenecek. Anadolu Lisesi’nin 2015’ten beri sürdürdüğü çalışmaların da anlatılacağı sunumun ardından lise öğrencilerinin rehberliğinde okul tanıtım turu yapılacak. Lise tanıtım programına liseye aday tüm öğrenciler ve veliler katılabilecek.  

İMİ Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ile tanıtım programı hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.imikoleji.k12.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık