Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İnegölspora Başkan Tabandan Baklava Ziyafeti

İnegölspora Başkan Tabandan Baklava Ziyafeti
BURSA (İGFA) - İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, yönetimi ve futbolcuları AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş'la ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ikinci yarıdan itibaren takımda bir miktar şansızlık olduğunu söyledi.

Amacın İnegölspor'u orta vade planlar içerisinde bir üst lige taşıyabilmek olduğunu kaydeden Taban, "Tabiî ki her gelen yönetim doğal olarak, hemen şampiyon olmayı arzu ediyor. Burada bir planlama olmak zorunda. Bir taraftan da tabi bir iskelet oluşturmak, bu iskeletin üzerine de ete kemiğe bürünecek bir kadro oluşturmak çabası ve gayreti devam ediyor. İnegölspor üzerine koyarak devam edecek. Burada kuru şampiyonluk naraları falan atacak halimiz yok. Ancak Allah’ın izniyle İnegölspor adım adım hedeflerine doğru ilerleyecek. Sancaktepe maçıyla beraber güzel bir çıkış sürecine girmek istediğimizi, beklentimizi biz de sayın başkanımıza iletiyoruz” diye konuştu

İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ise hep beraber bir süreçten geçtiklerini vurgularken, "Yönetim olarak futbolcularımıza güvenimiz tam. Önümüzde Sancaktepe maçımız var. Tüm gücümüzü, enerjimizi bu maça vereceğinize de inanıyorum. 2-3 hafta içinde bu süreci atlatıp, önümüze daha sağlam adımlarla bakacağız” dedi.

Takım Kaptanı Metin Yüksel ise sıkıntılı süreci Sancaktepe maçıyla beraber atlatacaklarını düşündüklerini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık