İSA BAL’DAN VEDA MESAJI

Milas’ta 2016 yılından bu yana Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan İsa Bal’ın görevinden alınması ve Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü araştırmacı kadrosuna atamasının yapılmasının ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

İSA BAL’DAN VEDA MESAJI

Eski Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajı şöyle:

“Sevgili dostlar;

Beş yıldır yürütmekte olduğum Milas Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

Bu görevi ifa ederken her zaman desteğini gördüğüm Sayın Kaymakamlarıma, Sayın Milletvekillerime, Sayın İlçe başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine kıymetli hayırseverlerimize, velilerimize, dost ve arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Makamlar gelip geçicidir ancak yapılan hizmetler ve geride bırakılan hizmetler kalıcıdır.

Yapılan işlerin akıl ve kalplerin birleşmesiyle yapılabilecek güzel eserler olduğunu bütün ilimize ve ülkemize gösterdik.

Bu hizmetleri yaparken benimle beraber nefes alan, benimle beraber koşan, benimle beraber duygu ve düşüncelerini yaşayan, başarının hazzını görüp daha ileri daha ileri diye düşünerek çalışan, kafa yoran tüm mesai arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bayrak yarışında Milas’ı daha ileriye taşıdığımızı, daha ileri gideceğini ve daha iyilerine layık olduğunu düşünerek ayrılıyorum.

Yapılan her çalışma okul yöneticilerimiz ile bütün öğretmen, velilerimiz ve Milli Eğitim Personelimizin ve her zaman yanımızda olan değerli basınımızın desteği ile gerçekleşmiştir. Her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunarken; hiçbir zaman unutmayacağım ekip arkadaşlarım ile Rahmetli Hudayi Hocam ve kadirşinas Milas halkına haklarını helal etmelerini ve ayrıca kurumum adına minnet ve şükran duygularımı iletir, sağlık ve huzur dolu günler temennisiyle;

Saygılarımı Sunarım.

Allah'a ısmarladık.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık