İstanbul’daki Muğlalılar Derneği’nden mektup var..

Genel kurulunu gerçekleştiren İstanbul’daki Muğla il ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği, gazetemize, yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerini ve çalışma amaçlarını tanıtan bir bilgilendirme yazısı gönderdi. Muğla ve ilçelerindeki tüm kurum ve kişilere ulaşabilme kaygısıyla gazetemize gönderilen bu tanıtım metnini siz okurlarımızla paylaşıyor, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz..

İstanbul’daki Muğlalılar Derneği’nden mektup var..

“Sayın İlgili,

İstanbul’daki hemşehrilerimizin birbirleri ile bağlantılarını sağlamak, Muğla’mızın kültürünü İstanbul’ da yaşatabilmek ve tanıtabilmek, Muğla’ dan öğrenim görmek için İstanbul’ a gelen öğrencilerimize rehberlik yapabilmek , Muğla’mız ve ilçelerimizdeki kurum ve kuruluşlar , STK’lar ile iş birliği ve iletişim içerisinde bulunarak ortak faaliyetler gerçekleştirebilmek, kısacası İstanbul’ da Muğla’yı ve Muğlalılığı bir kültür haline getirebilmek için çalışan Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneğimizin tüzüğü gereği 2 yılda bir yapılan ancak yaşanan Covid-19 pandemi süreci nedeniyle getirilen yasaklardan kaynaklı ertelenen seçimli olağan genel kurulu 24 Ekim 2021 Pazar günü gerçekleştirilmiş ve yapılan seçimde 2021-2023 dönemi

Yönetim Kurulu’na;

  1. Yönetim Kurulu  Başkanı – Makina Mühendisi Mustafa Ertürk
  2. Başkan Yardımcısı –  Öğretim Üyesi  Nimet Velioğlu
  3. Başkan Yardımcısı - Noter Ferah Türel  
  4. Sayman – Mali Müşavir İlker Gören 
  5. Genel Sekreter – Avukat Özgen Sevingül  
  6. Yönetim Kurulu Üyesi – Makina Mühendisi Basri Akkoyun
  7. Yönetim Kurulu Üyesi – Doktor Seçil Günay Avcı
  8. Yönetim Kurulu Üyesi – Psikolog Öğretmen Gözde Demir
  9. Yönetim Kurulu Üyesi – Öğretim Görevlisi Fizyoterapist Sergen Öztürk
  10. Yönetim Kurulu Üyesi – Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Gizem Gülçiçek
  11. Yönetim Kurulu Üyesi – Avukat Taylan Gökmen
  12. Yönetim Kurulu Üyesi – İşadamı Necati Şener

Denetim Kurulu’na;

  1. Denetim Kurulu Başkanı– Avukat Metin Çalış
  2. Denetim Kurulu Üyesi – Mali Müşavir Duru Koçer
  3. Denetim Kurulu Üyesi– Avukat Şenol Özçakıcı
  4. Denetim Kurulu Üyesi Finans Koordinatörü– Süleyman Arıhan
  5. Denetim Kurulu Üyesi – Avukat Burcu Aslan
  6. Denetim Kurulu Üyesi – Avukat Merve Yıldırım

seçilmiştir.

Hem derneğimizin Muğla’da tanıtılması hem de Muğla protokolümüzün, belediyelerimizin, Ticaret ve Sanayi Odalarımız ile diğer STK’larımızın ve Muğla Medyamızın İstanbul’ da yapacağı her türlü ziyaret, fuar, proje çalışmalarında birlikte hareket etmek ve destek olmak için ilgili kurum, birim ve medyamızla iş birliği içerisinde olmak istiyoruz.

Bu çerçevede, Muğla protokolümüz, belediyelerimiz, Ticaret ve Sanayi Odalarımız ile diğer STK’larımız ve Muğla Medya’ mızla iletişimi Dernek Başkan Yardımcımız Nimet Velioğlu koordine edecek olup, kendisine 05052690943 numaralı cep telefonundan erişebileceğiniz gibi ayrıca gerektiğinde derneğimizle dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Ertürk’ ün 05333482562 numaralı telefonu  ve  05422753148 numaralı dernek telefonumuz,  [email protected] dernek e-posta adresimiz  üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Kurumlarınızın ve birimlerinizin İstanbul’ a yapacağı ziyaretler ve programlar için derneğimize bilgi verilmesi ve işbirliği yapılması için ilgili yetkililerinizi yönlendirmenizi bekliyoruz.

Yönetim ve Denetim Kurulu olarak 2 yıllık görev süremizde hem derneğimizin 30. kuruluş yıldönümü  hem de Cumhuriyetimizin 100. yılı çerçevesinde hemşehrilerimize ve memleketimize en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız.

Bu çerçevede iletişim ve iş birliği içerisinde olmak niyetimizi tekrar iletir,

Derneğimize vereceğiniz destek ve yapacağımız iş birlikleri için teşekkür ederiz

Saygılarımızla.

 

Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu “

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık