İYİ Parti sağlık çalışanlarını unutmadı

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce ve yönetim kurulu üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Milas Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çiçek verdiler. Sağlık çalışanlarının gece gündüz demen yürüttüğü bu kutsal görevin itibarsızlaştırılamayacağını söyleyen Başkan İnce, “Sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenmez" dedi.



İYİ Parti sağlık çalışanlarını unutmadı
  • 15 March 2023, Wednesday 11:25

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Devlet Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutlayarak çiçek hediye etti. Hastanedeki sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret eden İYİ Parti heyeti, sağlık çalışanları ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Milas Devlet Hastanesi Vekil Başhekimi Battal Yıldırım ile bir araya gelen Başkan İnce; “ Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın genel sağlık problemleri, deprem, sel gibi doğal afet, terör saldırılarında ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak için en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Sağlık çalışanlarımızın son zamanlarda karşı karşıya kaldığı zor durumların farkındayız. Bizlerin en ihtiyaç duyduğu anlarda her zaman yanımızda olan sağlık çalışanlarımızın çabalarının karşılığını aldığı ve daha rahat koşullarda çalıştığı bir ülke için elimizden geleni yapacağız. Pandemi sürecinde gösterdikleri insan üstü çaba ve özveri ile binlerce hayatı kurtaran bu kutsal mesleğin üstlenicileri maalesef ki bugünlerde itibarsızlaştırılmaya hatta ülkemizden kovulmaya çalışılıyor. Sağlık çalışanlarımızın yıllar süren uzun uğraşlar ve büyük emekler sonucunda sahip oldukları mesleklerinde, böylesine bir durum ile karşılaşması bizleri derinden üzüyor. İYİ Parti olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

İYİ Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Battal Yıldırım, herkesin ortak dileğinin vatandaşların sağlık hizmetlerine rahat bir şekilde ulaşabilmesini olduğunu belirtirken ziyaretinden dolayı Başkan Gürsel İnce’ye teşekkür etti.


Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık