İYİ Parti’den 37 aday adayı


İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, Beçin Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek yaklaşan seçimler konusunda sohbet etti. Partilerinin Muğla genelinde 37 Milletvekili aday adayı olduğunu ifade eden Başkan İnce;  “Halkımızın gösterdiği bu ilgi alaka, Muğla’da bu kadar aday adayı çıkması demek oluyor ki Millet İttifakı hiç şüphesiz iktidara gelecek. Milletimizin bundan şüphesi olmasın” dedi.



İYİ Parti’den 37 aday adayı

  • 28 March 2023, Tuesday 10:12

Milas’a bağlı Beçin Mahallesi’nde katıldıkları iftarın ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, yaklaşan seçimler hakkında bilgilendirme yaptı. Vatandaşların partiye olan ilgisinden memnun olduğu görülen İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, kendisini dinlemek için gelen kalabalığa teşekkür ederek, İYİ Parti’nin ve Millet İttifakı’nın gidişatını değerlendirdi. 
Tek adamlık sisteminin bu ülkeye fayda getirmediğini ve değiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan İnce; “Tek adamlık sisteminin zararlarını geçtiğimiz 5 yılda acı şekilde tecrübe ettik. Bu yüzden güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönmemiz lazım. Ezici çoğunluğu elimize alarak, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, bir yıl içerisinde parlamenter sisteme ivedi olarak geçmemiz gerekiyor. Bugünkü siyasal ortamda hiçbir partinin yüzde 50 alması mümkün değil. Bu yüzden ittifaklar yapılması normaldir” dedi.


“BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜ OLAMAZ”


Yapılan ittifaklar neticesinde Cumhur İttifakı’nın HÜDA-PAR ile yaptığı ittifakı ve HDP iddialarını değerlendirilen İnce; “Hizbullah terör örgütünün resmi uzantısı olan bu partiyi meclise sokmak vatana ihanettir. Bize de bu tip eleştiriler geliyor fakat her zaman söylediğimiz gibi bizim olduğumuz noktada hiçbir terör örgütü veya onun uzantısı bulunamaz. Siyasi aktörler ile seçmeni ayırt etmemiz lazım. İktidar olmak istiyorsak, milletin geleceğini düşünen herkesin oyuna talibiz. Deprem felaketinde bir kişinin emri beklendiği için yaşanan sıkıntıları gördük, keza ekonominin geldiği noktada bu bağlamda tek adamlık sisteminden bir an önce kurtulmamız gerekiyor. Bütün bunları düzeltmemiz için birlik beraberlik içerisinde ittifak adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklememiz lazım” dedi.


“İKTİDAR OLACAĞIZ”


Medyanın yavaş yavaş Millet İttifakına yer vermeye başlamasının bir işaret olduğunu söyleyen İnce, Muğla’da İYİ Parti’den 37 Milletvekili Aday Adayı olmasının milletin tercihinin ne yönde olduğunun bariz göstergesi olduğunu belirtirken şunları ifade etti: “Kamuoyundaki algı artık bu iktidarın ömrünün sonuna geldiği yönünde. Muhalefet olarak çok büyük bir hata yapmazsak bu seçimi kazanacağımız bariz. Bu demek değil ki oturup bekleyeceğiz. Daha çok çalışıp elimizden geleni yapmamız gerekiyor çünkü şunu unutmamak lazım karşımızda 20 yıldır ülkeyi tek başına yöneten bir siyasetçi var. Ona göre çalışmamız, elimizden geleni yapmamız gerekiyor. İYİ Parti olarak meclise gönderebildiğimiz kadar vekil göndermemiz gerekiyor. Muğla’mızdan İYİ Parti adına 37 Milletvekili Aday Adayımız var. Halkımızın gösterdiği bu ilgi, alaka ve bu kadar aday adayı çıkması demek oluyor ki Millet İttifakı hiç şüphesiz  iktidara gelecek. Milletimiz bundan şüphe duymasın.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık