Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İYİ Partili Çayırlı: “Bedelini sandıkta ödeyecekler!”

​​​​​​​Milas’a bağlı Çomakdağ-Kızılağaç ve Ekiztaş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Milas İlçe Örgütü, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Vatandaşlara seslenen İYİ Parti İlçe Başkanı Kasım Özkan, “Geldikleri yolla yani sandıkla geri gidecekler ve bu milletin yakasından düşecekler” dedi. İl Teşkilat Başkanı Mehmet Çayırlı ise, “Vatandaşının açlıkla boğuştuğunu görmeyenler, bedelini sandıkta ödeyecekler.” diye konuştu.

İYİ Partili Çayırlı: “Bedelini sandıkta ödeyecekler!”

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, Milas’a bağlı Çomakdağ (Kızılağaç) ve Ekiztaş mahallelerinde yöre halkı ile dertleşti. 

İlçe Başkanı Kasım Özkan, Kurucu İlçe Başkanı-Belediye Meclis Üyesi ve İl Teşkilat Başkanı Mehmet Çayırlı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Gürsel İnce, İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nazan Yakabaşı, İlçe Gençlik Politikaları Başkanı Nebil Uçarsu, ilçe yönetim, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinden oluşan partili grup, İkiztaş ve Çomakdağ-Kızılağaç Mahallesi’nde bölge halkının yaşadığı sorunları dinledi.

Türkiye’nin çok güçlü ve zengin bir ülke olduğunu belirten İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan, “ Ülkemiz gibi 83 milyon vatandaşımız da güçlü, zorlukların üstesinden gelecek kabiliyete sahiptir. Umutsuzluk bize yakışmaz. Bir olursak, birlik olursak yenemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. 1915’i unutmayın… Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısı, genciyle Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Önderliğinde topyekün verdiğimiz Kurtuluş Savaşı’nı unutmayın. Yine başaracağız. Yeter ki bu millet inancını yitirmesin. Çare her daim vardır. 83 milyona düşen, o çareyi bulmaktır. 100 yıldır bu topraklarda yaşayanlar demokrasiye olan inancını hiç yitirmemiştir. Şimdi de yitirmeyeceğiz. 20 yıl önce bu milletin sandıkta verdiği yetki ile işbaşına gelenler, yine bu milletin yapılacak ilk seçimde vereceği oylarla sandıkla geri gideceklerdir. İstedikleri kadar baskı kursunlar, korku imparatorluğu yaratsınlar nafile! Geldikleri yolla yani sandıkla geri gidecekler ve bu milletin yakasından düşecekler” dedi.

“BİZCE ARTIK BU İKTİDARIN MİADI DOLMUŞTUR”

Kurucu İlçe Başkanı-Belediye Meclis Üyesi ve İl Teşkilat Başkanı Mehmet Çayırlı ise, yerel seçimlerde işbaşına gelen Millet İttifakının, daha da genişlediğini belirterek; “Nasıl ki büyükşehirlerin büyük bir çoğunluğunu, büyükşehir olmayan il ve ilçe de Millet İttifakının adayları seçimleri kazanmış, 3 yıldır da icraatlarıyla milletin gönlünü kazanmışsa, önümüzdeki genel seçimlerde de benzer bir sonuç tezahür edecektir. 

Vatandaşına tepeden bakan değil, yandaşları üç-beş yerden ballı maaş alırken, vatandaşının açlıkla, yoksullukla, sefaletle boğuştuğunu görmeyenler, bedelini ilçe başkanımızın da söylediği gibi sandıkta ödeyecekler. Kendi becerisizliklerini ‘dış güçler’ diye başkalarına yükleyerek sorumluluktan kaçamazlar. Her siyasi görüşten kadroların, 80 yılda bu ülkeye kazandırdığını 20 yılda satıp-savan bir anlayışın artık millete söyleyecek bir sözü kalmadı. 

20 yıl önce eleştirdikleri ne varsa bugün ülkemiz aynısını yaşıyor. Kuyruklar dediler, millet; zam öncesi akaryakıt kuyruğu, ucuz ekmek kuyruğu, ucuz et kuyruğu ve daha birçok temel ihtiyacın kuyruğuna giriyor. Yolsuzluk, yoksullukla mücadele edeceklerini söyleyerek geldiler, bugün yolsuzluğun kitabını yazar hale geldiler. Yoksullukla mücadele edeceğiz dediler milleti açlığa-sefalete mahkum ettiler. İMF’ye borcumuz yok diye övünüyorlardı bugün, borç para istemedikleri bir tek Arap ülkesi kalmadı. Bu ülkenin Merkez Bankası’nı boşaltmakla kalmadılar, ülkenin yedek akçesini bile sıfırladılar. Bunları kim yaptı? Dış güçler mi? Sormazlar mı, ‘dış güçler bunları yaparken siz neredeydiniz? Sizin öngörünüz yok mu?’ Neden önlem almadınız? 

Bizce artık bu iktidarın miadı dolmuştur. Bu millet her dönem kendi içinden yürekli, bilgili, becerikli bir lider çıkarmasını bilmiştir. Yine yapacaktır. Az kaldı. 15 ay sonra bize bugünleri yaşatanlardan sandıkta hesap sorulacaktır” diyerek önümüzdeki günlerde partinin çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaşmaya başlayacaklarını söyledi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis