Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İzmir’deki spor etkinliğinde Milas’ı temsil ettiler

​​​​​​​Başkanlar Antrenörler Maçı Zevkli Geçti

İzmir’deki spor etkinliğinde Milas’ı temsil ettiler

2020-2021 Spor sezonunda Türkiye Ulasal Veteranlar Masterler Futbol Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan Milasspor Masterler Futbol Takımının Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak ve Genel Koordinatör Erkan İşli, geçtiğimiz hafta sonu Ulusal Veteranlar Masterler Ege Bölge Federasyonu tarafından İzmir Aliağa Stadyumu’nda gerçekleştirilen futbol karşılaşmasında futbolcu ve idareci olarak görev aldılar.

Milas adına spor etkinliğine Bodrum’dan Sayim Keskin ile Milasspor Masterler Futbol Takımından Mehmet Turgay da katılarak etkinliğe destek verdiler.

2020-2021 Spor Sezonunda Ulusal Veteranlar ve Masterler Ege Bölgesi Ligi’nde yer alacak takımların antrenörleri ile takım başkanlarını karşı karşıya getiren dostluk futbol maçında Milasspor Masterler Futbol takımı Antrenörü Mehmet Kabak ve Bodrum’dan Sayim Keskin de düzenlenen maçta forma giydiler.

Mehmet Kabak eski günlerini aratmıyor

Milasspor Masterler Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak’ın formasını giydiği takım rakibini 3-2 yenerken Mehmet Kabak Hoca maçta 1 asist yaptı, 1 penaltı kazandırdı ve 1 gol atarak maçın parlayan yıldızı oldu.

İlçemizi geçmiş yıllarda futbolculuk dönemlerinde profesyonel futbol liglerinde temsil eden Mehmet Kabak, tecrübesiyle futbol benim işim dedirtmeye devam ediyor.

Milasspor Masterlerına 2 şampiyonluk kazandıran Mehmet Kabak, Milasspor Masterlerı’nda Teknik Sorumluluğunun yanı sıra takımın futbolculuğunu da üstlenerek yeşil sahalardan kopulmaz diyor.

Fikstür çekimi Antalya’da

Maç sonrasında yapılan Başkanlar Toplantısında,  28 Ekim 1 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Ulusal Veteranlar Masterlar Ligi fikstürü çekilişi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunularak Ulusal Veteranlar Ligine katılacak her takıma teşekkür edildi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis