KAÇAK İÇKİ SATANLARA AĞIR DARBE!..

Adem KANKAYNAR

KAÇAK İÇKİ SATANLARA AĞIR DARBE!..

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği, düğün ve eğlence mekânlarına kaçak içki satan şebekeyi, düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından, suça karıştıkları belirlenen 11 şüpheli gözaltına alındı, yapılan sorgulamanın ardından adliyeye çıkarıldılar.

 

Milas’ta vatandaşların ve alkol satan bayilerin, ilçemiz genelindeki düğün ve eğlence mekânlarına sahte rakı ve viski satıldığına dair şikâyetleri üzerine harekete geçen Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği

Ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından, iddia edilen suça karıştıkları belirlenen 11 kişiyi gözaltına aldılar.

Milas KOM grup Amirliğince yapılan operasyon sonucu, şahıslarla birlikte; toplamda 810  şişe viski ve rakıdan oluşan sahte ve kaçak içki, 660 paket kaçak sigara,  şüphelilerden birinin evinde kaçak ve sahte içki üretildiğini gösteren 5 litrelik 2 adet su şişesine  konulmuş 3,5 litre sahte rakı, 1 litre etil alkol 72 adet doldurmaya hazır vaziyette boş rakı şişesi 144 adet İçki şişesi kapağı, 12 sayfa  içki etiketi ve kapak mührü aparatları ele geçirildi.

Yapılan eşzamanlı operasyon sonucunda İstanbul, Aydın, Bodrum ve Milas’ta yakalanan; B.B., C.B., H.K, A.B.,U.K., A.T., T.Y., K.K., E.A., M.Z.Ş. ve Y,E.B isimli şahıslar, sorgulanmak üzere karakola götürüldüler. Şahıslar, yapılan sorgulamanın ardından bugün sabah saatlerinde Milas Adliyesi’ne çıkarıldılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık