Kadın kollarından Başkan Tokat’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Kadın Kolları Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Kadın kollarından Başkan Tokat’a ziyaret
  • 19 February 2020, Wednesday 9:40

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre  ile yeniden CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Berrin Naz ve yönetim kurulu, Başkan Tokat’ı ziyaret etti.
21 kişilik yönetimi oluşturduklarını belirten Berrin Naz; “Önümüzdeki günler saha çalışmalarına başlıyoruz. Mahalle ve ev ziyaretlerimize ağırlık vereceğiz. Ayrıca önümüzde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü var. Bu anlamlı günde kadınlarımızı bir araya getirmek, kaynaştırmak adına 7 Mart Cumartesi günü keşkek pilav dağıtımı, söyleşiler ve folklor gösterilerimiz olacak” dedi.
Ziyaret için Berrin Naz ve yönetimine teşekkür ederek başarı dileyen Başkan Tokat “Görevimiz ağır ve her geçen gün daha da ağırlaşıyor. Eski usulleri artık geride bırakıp daha gelişmiş usullere bakmamız lazım. Belli gruplarla mahallelerde ev toplantıları düzenlemek lazım. Artık sadece seçim zamanlarında çalışma yapmak yeterli değil. Siyasi nutuk dönemi bitti, insanlar dokunmak, kapı çalıp hal hatır sorulmasını istiyor” dedi.
FATİH PORTAKAL 8 MART’TA MİLAS’TA
8 Mart’ta Milas Belediyesi olarak  usta gazeteci Fatih Portakal’ı Milas halkıyla buluşturacağını dile getiren Başkan Tokat; “Sizlerin düzenleyeceği etkinliklere ek olarak biz de Fatih Portakal’ı Milas halkıyla buluşturmayı kararlaştırdık. Bu anlamda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü daha kapsamlı olarak kutlanmış olacak” dedi
Başkan Tokat son olarak Berrin Naz ve yönetimini kutlayarak görevlerinde başarı diledi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık